tiistai 23. joulukuuta 2014

Aaton aatto


Tänään meidän tiemme johtaa hautausmaalle. Käymme viemässä kynttilät minun isovanhempien haudoille, serkkuni haudalle ja kummityttömme haudalle. Löysin kaupasta noin kauniit lyhdyt. On ihanaa, kun välillä voi viedä hukan erilaiset ja ihastuin noihin molempiin. Paloaikoja en muista, mutta oli näissä hiukan enempi, kun niissä pienissä hautakynttilöissä.

Ennen hautausmaalle menoa meillä on tässä kotona yhden kaapin siivous, vaikka ei pitänyt mitään kaappeja siivoilla, mutta ostettiin niin paljon kaikkia kuivaruokia, että ne ei mahdu tuonne kaappiin... Siksi yksi kaappi täytyy siivota. ;) Käymme optikolla kahden keskimmäisen kanssa myös. Tämä otettiin tähän päivään siksi, että meille on jotain puuhaa. :D

Huomiselle aamulle jää sitten hedelmäsalaatin tekeminen ja ruokien kattaminen ym. Emme siis jätä ihan kauheeta määrää aamuun. Saadaan sitten nauttia jouluaatosta isommalla porukalla. Jännitys rupee olemaan niin hurjaa joka puolella, että ihanaa, kun serkukset voi sitten touhuilla yhdessä. ;) Nyt me ruvetaan puuhailemaan loput jutut ja lähdetään kierroksellemme.

Toivotan jokaiselle oikein rauhallista, ihanaa ja lämpöistä Joulua!!!


Neiti sai ystävältään näin ihanan reen!! Kiitos Sari!! <3 Ja toiselta ystävältään samana päivänä maidottomia vadelmakonvehteja. Kyllä nyt kelpaa herkutella!!


Tässä on eilisen päivän joulukalenteriluukut. Neidin sukasta tuli Helinä-Keiju kiiltokuvia. Niin kauniita ovat!! Ja neiti on näistä niin tosi iloinen. Nuorimmainen sai joulusukasta tarroja. Näistä iso kiitos Jouluemolle JOULUISTA ILOA blogiin!! Siskon kalenterista nuorin sai tarroja ja rekasta tuli Lego minifiguuri.


Tämmöisiä oli tämän päivän luukuissa. Joulusukista tuli neidille kaksi kaunista rannekorua. Ne jo samantien laittoi neiti käteensä. Värit olivat mintunvihreä ja vaaleanpunainen. Nuorin sai sukastaan Trash packejä. Näistä jo meinasi tulla tappelu, kun neitikin halusi niitä katsoa.. Näistä kiitos mummolle!! <3 Rekasta löytyi tuo pieni suloinen pehmolelu ja siskon kalenterista löytyi tarroja.


Laitan tähän huomisenkin luukun jutut, koska huomenna en halua postaukseen enään kalenteriluukkuja kuvailla. ;) Neiti tulee saamaan Muppetit tarrakirjan. On vähän jotain pikkupuuhaa heti aamuun. Nuorimmainen tulee saamaan Martin paras syntymäpäivä kirjan ja satu cd:n. Rekasta tulee Tutti Frutti karkkeja sekä pieni käärö. Uskoisin tuossa käärössä lukevan, että nuorimmainen saa paperipussin, jossa on luultavasti ohjeet Legoista muodostuvaan juttuun. Tämän Legon mä jossain kohtaa sitten kuvaan tänne, mutta huomenna on varmaankin pikkuisen muuta puuhaa. ;)

6 kommenttia: