perjantai 28. marraskuuta 2014

Jouluisia ajatuksia


Enään kolme yötä ja saa avata ensimmäisen joulukalenteriluukun (hyvä, kun nuorimmainen malttaa edes nukahtaa iltaisin, niin jännittävää :D)!! <3 Silloin aukeaa myös tv2:sen uusi joulukalenteri. Vähän mietin, että minkähänlainen siitä mahtaa tulla. Toivon mukaan on sellainen, josta tykkäisi kaikki. Nähtäväksi siis jää se!! :) Partiolaisten kalenterista saa avata jo sunnuntaina ekan luukun. Ensimmäinen adventti!! Koko syksy on tuota päivää odotettu ja nyt se vihdoinkin täällä jo on!!

Meillä on joulusiivoukset ja puuhat menneet vähän mönkään... Meillä on podettu tauteja jo yli kaksi viikkoa. :( Yrittänyt vaan itse selvitä päivästä toiseen ja kaikki ihana jouluinen on valitettavasti joutunut odottamaan. ONNEKSI joululauluja on kuunneltu ja saatu ihanaa tunnelmaa ja oonhan mä saanut tehtyä joulutorille juttuja!! Adventtikynttelikköön ajattelin tehdä jotain kaunista... Niin taitaa aatoksiksi jäädäkin. Nyt on neljä kynttilää pystyssä alustassaan. Onneksi sentään ne kynttilät sain ostettua. Joulusukat täytyy kaivaa kahdelle nuorimmalle viikonlopun aikana ja yrittää vähän kaivaa joulukoristeita (onneksi yhden köynnöksen ja lyhtyjä ja sydämiä on kaivettu jo esille!!) ja jouluverhotkin puuttuu keittiöstä. Mutta jos en jaksa/ehdi laittaa jouluverhoja, niin kyllä se joulu tulee ihan takuulla ilman niitäkin!! Tiedän, että joulu tulee kyllä vähemmälläkin touhulla, mutta jotain sitä kuitenkin kaipaa... Ja jos se tulee tänä vuonna vähän pienemmässä määrin, niin ainakin joulukuusi laitetaan pystyyn (ei tosin vielä, vaikka nuorin kuinka sitä toivoo ;)). <3 Onneksi tässä nyt vielä on aikaa!! :) Ajattelin, että tästä en ota stressiä todellakaan, neiti saa voimiensa mukaan koristella ja ihan varmasti saa kaunista aikaan!! <3

Laitoin tuohon kuvan meidän neidin tekemästä hiirusta!! <3 Mun mielestä se on tosi suloinen!! Opetin tytön kutomaan vasenkätisesti ja tuollainen siitä lopputuloksesta tuli. Nyt se on opettajalla arvioitavana ja koulun vitriinissä esillä. Jos neiti vaan jaksaa, niin seuraavana hänellä oli ajatuksena tehdä kaulaliina. Sanoin, että ei ole mikään kiire, sitä voi tehdä rauhassa pikkuhiljaa. Lankoja kun löytyy täältä ihan reilusti.... ;)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!! <3

8 kommenttia:

 1. Ei saa stressata! Minäkin sorrun siihen aina ja koitan muistuttaa itselleni ettei kaikkea tarvii aina heti tehdä ja joka vuosi tietyn kaavan mukaan. Joulu tulee sydämestä ei koristeista, vaikka ne tunnelmaa tuokin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon nyt yrittänyt työstää ajatusta, että en stressaa joulusiivouksista!! Ja aika hyvin oon siinä jo onnistunutkin!! Koska lähellä joulua sitten tehdään parannettu viikkosiivous ja se riittää ihan varmasti. Niin totta, että joulu tulee sydämestä eikä mistään muusta!! <3

   Poista
 2. On kyllä tosi söpö hiirulainen ♥ Hyvää viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Mun mielestä kans hiirulainen oli tosi suloinen!! Sanoin neidille, että voisi vaikka tehdä toisenkin noita. Saa nyt nähdä, jos innostuu. Vaikea se ei kuitenkaan ollut. :)

   Poista
 3. Partiolaisten kalenteri on kiva, kun sitä pääsee avaamaan jo ekana adventtina. :)
  Siinä vaan tietää mitkä kuvat tulee tiettyinä päivinä. Adventtikynttilät, suomenlippu ja lucia neito. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tosi kiva, kun tänään jo sai luukun avata!! <3 Mä löysin tuolta yhdestä laatikostani partiolaisten kalenterin, joka on vuodelta jotain. Se oli tosi kaunis, mutta siitä olis saanut avata luukkuja jo toissa päivänä. Nuo on ne perinteiset kuvat, jotka tosiaan löytyy joka kalenterista. :)

   Poista
 4. Meilläkin ollaan kovin malttamattomia :) Toivottavasti taudit helpottavat, tiedän tunteen sillä meillä ollaan oltu syksyllä myös kovin sairaina. Tällä hetkellä kaikki kunnossa kuitenkin...Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! Ehkä nää taudit taas tästä rupee helpottamaan!! :) Ja kun on porukkaa perheessä ja kiertää kaikki ja toiset saa sitten jo useampaan kertaan, niin menee aikaa.... Mutta näin ne joka vuosi menee, että jossain kohtaa joku aina jonkun taudin potee. Viime talvi meni näiden räkätautien kanssa tosi hyvin!! Toivotaan, että teilläkin olisi taudit podettu jo tälle talvelle!!
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinne!! :) On kyllä jännittävää aikaa. ;)

   Poista