sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ensimmäinen adventti


Rauhallista ensimmäistä adventti sunnuntaita!!
Mä tein tuollaisen hyvin yksinkertaisen adventtikynttelikön, mutta siitä tuli ihan tosi kivannäköinen tai itse olen hyvin tyytyväinen. Ensimmäinen kynttilä paloi tänään hetken aikaa. Niin se joulu sieltä vaan lähestyy. Joulumieli löytyy niin pienistä jutuista. <3 Itselläni tulee aina niin jouluinen olotila, kun pääsee joulumyyjäisiin. Se vaan kuuluu mun joulunodotukseen!! <3 Tänään olin myyjäisissä ja ihmisiä oli tosi paljon liikkeellä. Myyntiäkin jonkun verran, olin todella tyytyväinen.
Meillä suunnitelmissa katsoa vielä uudestaan tänään Joulupukki ja noitarumpu elokuva. Eilen se katsottiin ekaa kertaa melkein koko perheen voimin. Toiseksi vanhin ei päässyt vielä sitä katsomaan, mutta kunhan reissusta palaa, niin saa kans sen katsoa. Nuorimmainen nauroi ihan ääneen, kun oli niin hauskoja kohtia. Tykkäsin itsekin siitä kovasti!! :) Nyt uusinta kierros vielä ennen nukkumaan menoa.

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa ja nyt se jännitys rupee pikkuhiljaa kohoamaan.... ;) Päivä päivältä lähemmäksi kauan odotettua päivää. :)

9 kommenttia:

 1. Kuinka ollakaan meillä katsottiin tänään samainen elokuva. Se on kyllä niin hyvä :) Pienintä jänskätti aamulla odottava kuvakalenterin avaaminen, ja se avattiin jo muoveista valmiiksi odottamaan. Muilla perheenjäsenillä tietenkin myös omansa. Kaunista adventin alkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikas hauska yhteensattuma! :D Oli kyllä niin hauska elokuva. Meillä nuorin ei meinannut eilen illalla mennä millään nukkumaan... Oli niin jännittävää odottaa aamuun. ;)
   Oikein mukavaa adventin aikaa myös sinulle!

   Poista
 2. Hyvää 1. adventtia myös teille!
  Moneen aikaan en ole ehtinyt muiden blogeja lukemaan, mutta nyt kävin kaikki läpi. Harmillista, että teillä on sairasteltu, toivottavasti alkaa taudit ola jo ohitse.
  Tästä se lähtee, joulukuu ja joulu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin teille!
   Kiva, kun nyt poikkesit täällä. :) Pikkuhiljaa tässä rupee porukka olemaan taas kunnossa, ihana juttu. Tänään lähtee ensimmäistä kertaa pitkään, pitkään aikaan koko porukka kouluun ja eskariin, miehenikin selätti taudin jo onneksi.
   Ihana joulukuu!! <3 Jännittävää aikaa... ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sinne oikein hyvää alkavaa viikkoa myös sinulle!! <3

   Poista
 4. Kiva kun tekin löysitte nyt Joulupukin ja noitarummun. Se on ihan huippu leffa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan oli tosi hauska leffa!! :) Tästä tykkäs ihan koko porukka!!

   Poista
 5. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!
  Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  VastaaPoista