sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Viikonloppua ja "joulu"siivousta

Gluteeniton-laktoositon pizza, tavallinen pizza, maidoton-gluteeniton pizza ja maidoton pizza. Eli jokaiselle jotakin!! <3 Palkintona isosta siivoushommasta!!

Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni!! <3
Niin se hujahti taas viikonloppu. :) Meillä alkoi lapsilla syyslomakin tässä ja saavat koko viikon olla lomailemassa. Toki meidän "lomaan" mahtuu neuvolakäynti, fysioterapiat, silmäpoli, nukutuksessa tehtävä punktio, hammaslääkäri ja labra. Joten ihan tavallinen viikko meille. Mutta eipähän tartte aamusta herätä aikaisin ja hoputtaa isoja poikia lähtemään kouluun (neiti kun useimmiten suht reippaasti lähtee liikkeelle)!! :)

Tänä viikonloppuna ja jo puolesta välistä viikkoa aloitettiin iso urakka. Tämä on jo joulua varten tehty projekti. Vaihdettiin kahdessa huoneessa vähän myös huonekalujen paikkoja. Kävin läpi neidin huoneen ison kaapin ihan kaikki lelut, osa lähti veljeni perheeseen, osa myytäväksi/vaihdettavaksi sekä roskiakin oli jostain syystä sinne kertynyt.... Nyt on huone siisti ja raikas!! Neiti sai uuden sängyn, jos se helpottais myös tuota kokoaikaista tukkoisuutta. Laitettiin myös "uudet" verhot (verhot ovat mun veljien vanhat Karvisverhot eli aika retrot jo) ja kaivettiin puhtaat matot lattialle. Ihana mäntysuovan tuoksu!! <3 Halusin, että ennen joulua siivoamme nuo kaapit, vaikka emme siellä kaapissa aiokaan joulua viettää. ;) Paljon mukavampi nyt, kun on tilaa kaapeissa!! Miten ihmeessä sitä voikin kertyä kaikenmaailman tavaroita kaappeihin!!?? Joilla kukaan ei tee yhtään mitään.... Vielä pari kaappia täytyy käydä läpi, mutta ne on todella pieniä tähän projektiin verrattuna. Tulipahan nuorimman legotkin tuossa pestyä ja suurin osa muovisista "örkeistä". Ostin pari sängynaluslaatikkoa, joihin sain omia askartelujuttujani, mitä juuri nyt tarvitsen. Eli tuttiketjutarvikkeet sekä sydänkankaat ja huulirasvan teko välineet.

Tuttiketjuja meinaan tässä yrittää joku päivä tehdä, mutta kunhan kaivan esiin tuon ompelukoneen, niin ompelen enempi kerralla. Sydämiä on leikattuna osa, mutta vielä osa odottaa leikkaamista. Se projekti on vähän jumittunut samaan kohtaan, mutta eiköhän se inspiraatio sieltä vielä tule. Se ompeleminen kun on paljon kivempaa, kun leikkaaminen. :D Mutta ihanaa on rauhassa tehdä käsitöitä!! <3 Tänään valmistui taas yhdet villasukat.

Oikein ihanaa alkavaa viikkoa ihan jokaiselle!! <3
5 kommenttia:

 1. Hei, mä haluan kuvaa ehdottomasti retroista karvis verhoista! =)
  Saiko toisiks vanhinkin uudet verhot ikkunaan? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Täytyypä jossain kohtaa laittaa sulle kuvaa tulemaan. :) Ne on kyllä tosi vanhat, mutta hyvin ovat säilyneet. Kestävät vielä pesua ja silitystäkin. ;)
   Kyllä sai!! :) Nuo pojat ei niin kovasti välitä noista huonekalujen/verhojen uusimisista tai vaihtamisista, mutta nyt on vaihdettuna uutta ja puhtaat matot laitettu lattiaan. Näyttivät tosi kivalta, kun on vihreät verhot ja vihreä päiväpeitto samaa sävyä. Yritin säästää puhtaat matot jouluun saakka, mutta se ei oikein onnistunut, kun lattiat rupee olemaan niin kovin kylmät. Jospa ne vaikka pysyis puhtaina edes hetken aikaa. ;)

   Poista
  2. Kiva juttu. =) Laitatko myö niistä kuvaa tulemaan?

   Poista
  3. Oi että nuo Karviset ovat ihanat! <3 Ihan pikkasen olen kade kyllä noista verhoista. ;)
   Vihreät kalpenee Karvisen rinnalla, mutta hyvä kun löysivät paikkansa. :)

   Poista
  4. :D Molemmat olivat kovin tyytyväisiä verhoihinsa. <3 Vaikka kyllä nuo pojat on sitä mieltä aina, että miksi ihmeessä näitä pitää vaihdella. ;D Lopuksi sitten kyllä sanoi, että on tää mun huone nyt kiva. Ja kun on vihreet verhot ja vihreä päiväpeitto nyt sävy-sävyyn, niin onhan se mukavaa. :)

   Poista