perjantai 10. lokakuuta 2014

Salaisen jouluystävän ensimmäinen paketti
Näin ihana paketti löytyi tänään meidän postilaatikosta!! <3 Kyllä oli juuri minun näköinen paketti!! Aivan mahtavaa!! Käärmesalmiakkia, lisää salmiakkia, ihania suklaakeksejä, korttipohjia, aivan ihania askartelupapereita, kauniita nauhoja sekä kaunis joulukortti.
Käärmesalmiakit meidän neiti avasi tänään samantien, hyvä kun ehdin kuvan ottaa. ;D Käärmesalmiakki oli meille ihan uusi tuttavuus ja hyvälle maistui. Keksit mä jätin huomiselle, koska meillä on menossa kotona kauhea siivousoperaatio ja huomenna illasta mä toivon istuvani sohvan nurkassa kutomassa siistissä kodissa. ;) Joten siihen tarkoitukseen säästän nuo herkut. Niin harvoin tulee itselleen keksejä osteltua, että ovat todella harvinaista herkkua. <3 Näistä meinaan nauttia ihan itsekseni. <3
Lämmin kiitos salainen jouluystäväni!!

17 kommenttia:

 1. Mä olen nähnyt tuota käärmesalmiakkia kaupassa, mutta en vielä kertaakaan ostanut ja maistanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle oli ihan uus tuttavuus!! :) Me kyllä usein käydään tuossa meidän lähikaupassa, niin siellä ei ole mikään super iso valikoima. Mutta pikku kaupaksi suuri, joten siellä sitä käydään. Täytyykin joku kerta katsella, josko löytyis noista isommista kaupoista. :)

   Poista
  2. käärmesalmiakit on gluteenittomia ja semmosesta hyllystä löysin missä oli vain gluteenimittomia tuotteita =)

   Poista
  3. Joo, niin oli!! :) Aivan ihana saada uusia salmiakkeja maisteltavaksi!! Joka päivä on salmiakkia syötävä.... ;) Ehkä tässä syynä myös nuo kovin alhaiset verenpaineet, mutta ei se mitään. Salmiakki maistuu aina!!!!

   Poista
  4. Puuilosta mä bongasin nämä karkit.

   Poista
 2. ihanaa kun pidit. Halusin ostaa jotain varmasti allergiaasi sopivaa sillä en jaksanut lukea herkkuhyllyn antimia ja jokaisen paketin selostusta. Idea kun oli tähän valmiina, toista pktia kovasti kasailen ja mietin.
  Ihana lukea että oli juuri sinun näköisesi <3 (ps. vaikka samoja kuvia oli kortissa käytetty kuin siinä korttijutussa - eivät ole siun saamastasi :P )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli tosi ihana paketti!! <3
   Nuo jouluiset paperit oli tosi ihania!! Varsinkin ne Vintage kuvat on upeita!! Mietin josko testaisin niillä tehdä vähän noita tulitikkuaskeja. Pohdintaan jää, että mitä ihanaa mä niistä teen. <3
   Iso kiitos salainen ystäväni!! <3

   Poista
 3. Kiinostaisiko sua osallistua blogissani olevaan joulukalenteriin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä voisin yhden luukun ottaa sinun kalenterista!! :) Laitatko mulle sähköpostilla osotetietojasi ja vähän jotain mielenkiinnon kohteita? Saat itse valita luukun numeron.

   Poista
 4. uusi lasten paketti vaihto alakamssa http://lvaihtoja.vuodatus.net/lue/2014/10/pikkujouluvaihto-1

  VastaaPoista
 5. Olen myös maistanut noita salmiakkeja. Tuo on jokin uusi merkki ja sillä on muitakin uutuuksia. Olen paatunut salmiakkiaddikti ja aina on maistettava uutuudet :) Myös eri salmiakkisuklaat tulevat testatuiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans niin paljon tuosta salmiakista tykkään!! Joka päivä sitä on syötävä!! ;) En välttämättä kovinkaan montaa karkkia, mutta joka päivä niitä tulee muutama suuhun laitettua. Tuo salmiakkisuklaa on hiukan ongelmallinen, kun mulle ei sovi laktoosi... Mutta sellainen yhdistelmä on hyväksi todettu, että laitan yhtä aikaa suuhun Pandan hurmaava tummasuklaa palan sekä yhden salmiakkiaakkosen. :D :D Se maistuu mielettömän hyvältä.... ;P

   Poista
 6. Ihana paketti ja pitääkin alkaa pitään silmät auki käärmesalmiakin suhteen, haluun maistaa salmiakkihirmuna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paketti oli kyllä ihana!! <3
   Kannattaa ehdottomasti maistaa, jos sellainen jostain löytyy!! Vaikka harva salmiakki kauheen pahalle maistuu... ;)

   Poista
 7. Hieno paketti. Käärmesalmiakista en ole kuullutkaan, mutta jos eteen sattuu, niin varmasti maistan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli ihana paketti!! <3
   Suosittelen lämpimästi!! :) Meillä tästä käärmesalmiakista tykkäs myös meidän neiti. Hän kyllä on kovin innokas aina mitä tahansa salmiakkeja syömään.... ;P

   Poista