maanantai 15. syyskuuta 2014

100 päivää jouluun


Niin ne päivät vaan vähenee pikkuhiljaa (vaikka mun laskuri näyttääkin ihan mitä sattuu... En osaa sitä korjata oikeeseen päivään.).... Itse olen ensimmäiset joulukalenteriluukut laittanut jo postiin ja ensimmäiset saapuivat tänään. Pienin askelin siis suurta juhlaa. Muutama joulukalenteriluukku on vielä ostamatta, mutta kovinkaan montaa ei puutu ja puuttuvat tiedän, mitä ne tulee sisältämään. Jospa tällä viikolla selviäis kauppaan saakka. :)

Itse osallistuin fb:n puolella villasukkien vaihtorinkiin ja sain kuvassa näkyvät tosi kauniit sukat itselleni. <3 Kyllä noilla sukilla kelpaa odotella kylmeneviä kelejä. Vielä niitä ei ole ollut, vaan on saatu nauttia todella kauniista ja lämpimistä syyskeleistä. Eilen kävimme kiertämässä alueellamme pihakirppiksiä ja sieltä tein ihania löytöjä. <3 Täytyy joku päivä niitä kuvailla, nyt valo niin huono, että en viitsi edes yrittää. Löysin ihanan joulukirjan ja adventtikynttelikön. Kiitos Katri!! <3 Todella paljon oli myyjiä ja ostajiakin näytti olevan liikkeellä.

Viime perjantaina kävin postista hakemassa paketin, joka sisälsi joulukarkkeja sekä leffoja joululahjaksi. Saa nähdä, että säilyykö karkit jouluun saakka, mutta ainakin ne on nyt piilossa. ;) Jos vaikka hyvä tuuri kävis ja ne vaikka säilyiskin. :D Seuraavaksi meinaan tehdä tilauksen nettikirjakaupasta, jonka jälkeen joululahjoja on enään tosi pieni osa ostamatta. Osa kirjoista kyllä ostetaan kirjamessuilta, jonne pääsemme ensi kuussa taas koko porukan voimin. Se on meidän perheen perinteinen retkipäivä. <3 Viime vuonna mä löysin ison kasan todella kauniita joulukorttejakin. Saa nähdä, että mitä tänä vuonna sieltä mahtaa löytyä. Itse haaveilen ostavani itselleni Teemu Selänteen elämänkerta kirjan. Se on tulossa kyllä joulupakettiin ja täytynee samantien paketoida, ettei tule luettua heti. ;) Mieheni varasi mulle ihanan viltin meidän kylän sisustuskaupasta ja se tulee kauppaan parin viikon päästä. Vielä kun Muumi-muki ilmestyy markkinoille, niin mun joululahjatoiveet on siinä. Mukava se on pari pakettia itsekin avata!! <3 Joku leffakin olis kiva, mutta eipä niitä katsottavia ole oikein ilmestynyt.... Onneksi mulla on Sinulle on postia leffa, kaksikin kappaletta, jos vaikka toinen sattuu naarmuuntumaan ja boksilla vielä yksi versio. :D Ai miten niin mun lempparileffa...... Osaan kohta jo vuorosanatkin ulkoa, mutta sitä leffaa mä jaksan katsoa vaikka kuinka monta kertaa. Ihan paras!! <3 Toinen mun lempparileffa on Holiday, yllättäen molemmissa leffoissa löytyy joulujuttuja.

Onko muuten joku bongannut jo jostain joulupaperia? Itselläni ei niitä enään ole ja nyt tarttis saada joulukalenteriluukkuihin jouluisia papereita.... Ikean joulupapereita odotan kovasti, jos vaikka jotain kaunista löytyisi. Viime vuoden Ikean paperit eivät olleet kauniita, mutta edellisen vuoden papereista tykkäsin tosi paljon. Toivon mukaan tänäkin vuonna löytyisi jotain kaunista. <3 Tänään ei vielä ollut papereita tarjolla, kun Ikeassa ajeltiin. Mutta jouluisia somisteita oltiin jo sinne laittamassa. Ihanaa!! <3

Oikein ihania syyskuisia päiviä ihan jokaiselle!! <3

16 kommenttia:

  1. Sä oot nopea. Mä en ole vielä joulukalenteri luukkuja ajatellutkaan. Tosin tänä vuonna en osallistunut kuin yhteen kalenteriin sun lisäksi. Rahaa kun ei ole liikaa nyt mihinkään ylimääräseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli jemmassa muutamia juttuja ja nyt mulla on ollut aikaa kierrellä ostamassa joulukalenteriluukkuja. Meillä oli viime joulun alla ihan sama tilanne, että piti todella tarkkaan miettiä, että mihin rahansa laittaa. Eikä ollut rahoja ostella kalentereita, pieni työpätkä mahdollisti tänä vuonna tämän asian, siksi olen hyvissä ajoin liikkeellä, koska pian on taas tilanne toinen.... Eikä tänä vuonnakaan mitään suuria ja kalliita kukaan tule saamaan. Onneksi se joulu tulee niillä pienilläkin jutuilla, viime vuonna saatiin se todellakin todistaa!! <3 Ihana joulu vietettiin!! <3

      Poista
  2. Sinulle on postia-elokuva on kyllä niin ihana!
    Oletpa ajoissa liikkeellä, kun olet jo saanut hankituksi lahjasi melkein kokonaan hankituksi. Minulla vasta harkinta-asteella.
    Onnellista syksyn jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana elokuva!! <3 Tykkään siitä tosi paljon!! Lämminhenkinen ja kiva, mä en tykkää mistään ahdistavista elokuvista ollenkaan.
      Mulla oli pieni työpätkä tässä, niin piti hyödyntää se ja olla ajoissa lahjojen kanssa. ;) Hyvissä ajoin olin jo suunnitellut kyllä jutut ja aika useinkin niin on. Mulle tulee stressi, jos menee liian lähelle joulua lahjojen hankinta....
      Oikein ihanaa syksyn jatkoa myös sinulle!

      Poista
  3. Aika ihanaa :) Itse kävin hamstraamassa Tiimarin loppuunmyynnistä jouluisia tavaroita niin paljon, että ne riittävät myös tälle joulua. Olen blogisi uusi lukija ja uuden joulublogin kirjoittaja myöskin -tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimästi tervetuloa blogiini!! :)
      Mä ostin vaan joulukortteja, enkä ollenkaan ajatellut, että olis voinut niitä lahjapapereitakin ostaa... Ja meillä kun tuo tila niin rajallinen, niin en tiedä, että mihin ne olisin laittanutkaan. Mutta eipä ollut ajatustakaan niistä... Nyt mä sitten odottelen, että koska niitä papereita rupee tulemaan. Ikeassa on ollut tosi kauniita lahjapapereita, paitsi viime vuonna.
      Kiitos kutsusta!! :) Mä tulen käymään myös sun blogissa!

      Poista
  4. Sinä olet kyllä sellainen esikuva ja inspiraation lähde näissä jouluasioissa :) Itse kun en ole ehtinyt vielä juurikaan ajatusta joululle suoda (paitsi joulunlapsi-paketeille tietysti), niin on kiva olla tällainen "kannustin" :)
    Minä ostin viime vuonna Lidlistä kauneimmat joulupaperini, ehkäpä sinne taas pian niitä tulee.
    Olisi kiva nähdä kuvia muuten pipoista, joita olet kutonut, kun tarvitsisin idean joulun lapsi -pipoihin kunhan ensin vielä kahdet sukat kudot ensin. Tai kun nähdään niin voisin katsoa.
    Ihania päiviä teillekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari!! <3
      Ja kiitos vinkistä!! Täytyypä käydä kurkkaamassa, että jos tuolta Lidlistä niitä papereita kans löytyisi. Luulisi, että tänäkin vuonna sinne niitä tulisi.
      Pikkuhiljaa niitä joululahjoja on tullut hankittua ja nyt tein kaksi isoa tilausta joista sain lähes loput puuttuvat jutut. :) Nyt voi vaan enään nauttia tästä joulun laittamisesta ja kyllähän se aika menee hyvin pitkälle noissa joulutori jutuissa. ;) Mä tilasin tänään netistä huulirasvan teko juttuja, katotaan josko vaikka onnistuisin niissä. En ole ikinä ennen itse huulirasvaa tehnytkään.
      Mä oon kutonut vaan yhdenlaista pipoa.... Crystal langasta. Äitini on tehnyt erilaisia ja nyt tälle vuodelle uudenlaisenkin mallin. Se oli 7 veljestä langasta. Voisin pyytää häneltä kuvan niistä, kun mun mielestä se oli tosi kivan näköinen!
      Ihania päiviä myös teille!! <3

      Poista
    2. Mua kyllä kiinnostaisi tuo äitisi ohje kun juuri 7 veljestä langasta ajattelin tehdä :)

      Poista
    3. Mä kysäsen, josko saisin kuvan piposta ja ohjeet kans siihen. :) Voisin yrittää muistaa huomenna sen sulle sit näyttää!

      Poista
  5. Voi miten ihanat sukat!
    Lisää sukantekoideoita toetutettavaksi :) Jostain kun vain löytyisi sitä aikaa kaikkien ihanuuksien tekoon....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykästyin itsekin tosi paljon näihin sukkiin!! <3 Ja niin mun värisetkin. :D
      Ihan saman asian kanssa täällä tuskailen, että joka puolella on kaikkia ihania ohjeita, mutta kun toteuttamaan ei oikein meinaa ehtiä. ;)
      Nyt uutena juttuna meinaan kokeilla huulirasvan tekemistä. Saa nähdä mitä siitä hommasta tulee. ;)

      Poista
  6. Uusi joulubloggari ilmoittautuu mukaan joulun ajan intoilijoihin :) Nämä sinun sivusi ovat kyllä niin kauniit ja kattavat, että täytyy ihn tulla oikein ajan kanssa illemmalla vielä selailemaan. Pääsit blogini lukulistallekin... Tervetuloa vastavierailulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit mukaan jouluttelemaan!! :)
      Kävinkin vierailulla blogissasi, näytti tosi kivalta. Mä lisään myös sinun blogin tänne omalle listalleni. :)

      Poista
  7. Siivosin kesälomalla vaatehuoneen ja löysin sieltä valtavan määrän jouluisia paperikasseja ja metreittäin joulupaperia :D

    Ihanaa päästä taas jouluttelemaan, ikinä en ole aktivoitunut näin myöhään!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ylläri olikin huippu!! :D Eipähän tartte metsästää mistään mitään kauniita papereita.
      Kyllä jouluttaminen on ihanaa!! <3 Vielähän tässä kuitenkin hyvin ehtii. :)

      Poista