maanantai 22. syyskuuta 2014

Joulun lapsi lahjatMeidän Joulun Lapsi lahjat on melkein valmiina. :) Kaksi pakettia lähti jo kohti Helsinkiä neidin kummien mukana. Kahteen pakettiin vielä tarvitaan vähän täytettä. Meidän paketit lähtee 5-9 vuotiaalle pojalle, 10-14 vuotiaalle tytölle ja kaksi pakettia 10-14 vuotiaalle pojalle. Lisätietoa löytyy JOULUN LAPSI sivuilta. Edelleen haastan teitä tekemään myös näitä paketteja Romanian ja Moldovan köyhille lapsille.

Mä tuossa vähän aika sitten mainitsin haaveestani kokeilla omatekoisia huulirasvoja. Nyt mulla on sitten melkein kaikki tavarat niihin. Vielä kun saan ostettua glyserolin apteekista, niin sitten on aika kokeilla. Hiukan jännittää, että mitä niistä sitten tulee. :D Netistä löytyi ainakin tosi selkeet ohjeet, ei ole todellakaan vaikeeta hommaa, mutta silti sitä voi epäonnistua... Täytyy vielä miettiä, että mitä kaunista niihin korkkeihin keksisi koristeeksi. Se vielä mietinnässä, mutta eipä niitä heti ole mikään pakko koristellakaan. Onneksi pinterestissä on kaikkia ihania ideoita. Ja netissä muutenkin. Tämä kiinnostaa siis kovasti, meidän toiseksi vanhin oli koulussa tehnyt kemian tunnilla itselleen huulirasvaa, se näytti kyllä ihan oikeelta huulirasvalta. Poika sanoi, että ei ollut vaikeeta.

Seuraava uusi idea syntyi vaihteeksi. :D Kun vaan löydän vielä ajan näiden kaikkien toteuttamiseen. ;) Tuttiketjuja meinaan kokeilla. Niihinkin löytyi netin maailmasta aika kivoja ideoita, eikä näyttänyt kovinkaan vaikealta puuhalta. Täytyyhän nekin testata. :D Kun vielä saisi vuorokauteen vähän lisää tunteja, niin ehtis nää kaikki hienot uudet ideat toteuttaa. Sydämiä ja kukkaroita on jo leikattuna valmiiksi, joten kaikki nää sitten täytyy samaan aikaan ommella, myös vetoketjupussukoita meinaan ommella. Tai eihän se pakko ole, mutta kun koneen esille ottaa, niin samalla sitä ompelee enempikin. Joku lauantai on hyvä päivä tähän juttuun.

Tässä taas ideoita heitelty ilmoille. Ja joku päivä mä sitten pääsen toteuttamaan näitä. Sitä odotellessa!! :)

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3

10 kommenttia:

 1. No ei sulta tekeminen ainankaan kesken lopu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei lopu ei!! :D Onneksi on näitä uusia ideoita!! ;) Tykkään niin paljon kaikkia uusia juttuja selailla netistä ja aina jonkun blogissa törmää johonkin ihanaan ja uuteen ideaan. Myös fb:ssä on kaikkea ja tuolla Pinterestissä. :)

   Poista
 2. Mulla sukkientekovimma päällä. Reilut 20 paria tehty, osa jo uusilla käyttäjillä ja osa lähdössä. Nyt aloittelin tyttärelle pitkävartisia kirjoneulesukkia joululahjaksi. Pinterestiä kans plaraillut ja siellä vaikka mitä kaikkea ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot sä ollut ahkera!! :) Ihana niitä villasukkia on kyllä tehdä. Mulla täytyy kans olla puikoilla koko aika joku tekele. ;) Että kun istahtaa, niin saa ottaa jotain käteen.
   Pinterestissä on kyllä kaikkea ihanaa!! Vielä kun olis enempi aikaa siellä katella. Onneksi kaikkea kivaa sieltä on jo löytynytkin. :)

   Poista
 3. Niin tuttu tunne tuo, että ideoita riittää mutta tunteja ei :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.... :D Olis niin ihanaa, kun sais vähän lisää aikaa. Niin paljon kaikkea ihanaa toteutettavaa löytyy!! :)

   Poista
 4. ..ja minäki oon haastanu tähän muita. Meiltä lähtee kolme pakettia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla!! <3 Mä oon kans haastanut ihmisiä tähän hommaan!! Kun katselee niitä kuvia minkälaisissa oloissa siellä eletään, niin tosi mielellään niitä paketteja sinne kasailee.

   Poista
 5. Ihanna, kun jaksat kasata näitä paketteja :)

  Mistä hommasit tarvikkeet huulirasvoihin? Olisi mukavaa kokeilla myös. Viime vuonna ilmottauduin kansalaisopiston kurssillekin, mutta se peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin ihana on laittaa näitä paketteja kasaan!! <3 Tietää, että menee oikeaan osoitteeseen.
   Tässä linkki kauppaan, josta tilasin tuotteet http://paperiarkki.net/zencart/ Pieni tuoksukauppa. Ei tuntunut vaikealta, mutta yhtään pisaraa vettä ei saa mennä seokseen. Täytyy siis jossain vesihauteessa ne tehdä. Kyllä näitä varmastikin itsekseen onnistuu tekemään. :)
   Kurja kuulla, että kurssi on jouduttu perumaan. :( Yhdessä tekeminen on kuitenkin niin mukavaa hommaa!! Mä juuri tässä pohdin, että josko me ystäväporukan kesken testattais näitä. Katotaan mitä mä saan nyt aikaan. :)

   Poista