torstai 2. tammikuuta 2014

Mennyt vuosi kuvina ja uuden vuoden mietteitä


Paljon on tapahtunut vuoden aikana, siitä kertoo nämä kaikki ikimuistoiset kuvat. <3 Eipä sitä meinaa edes muistaa, että mitä kaikkea sitä on tapahtunutkaan...


On vietetty synttäreitä, uitu, tavattu ystäviä, reissattu, askarreltu, käyty myymässä markkinoilla, vietetty aikaa kynttilän valossa sähkökatkon aikana, nähty hiekkalinnaa....


Näissä kuvissa niin ihania kesäisiä hetkiä! <3 Kaunis on luonto kesällä ja ihana auringonpaiste. Pienoisrautatiemuseo oli nuorimman mielestä niin hieno juttu.


Neidin kaverisynttäreiltä vieraat saivat muistoksi vaahtokarkkitikkarin, neiti purki mietteitään vihkoon piirtämällä. Porukalla käytiin Tampere päivää viettämässä.


Kirjamessuilla tuli syksyllä käytyä, pieni irtiotto arjesta sekä samana viikonloppuna musta tuli täti. <3 Muutama luminen kuvakin löytyi tälle talvelle...


Tässä meidän mennyt vuosi kuvina ja muutamina mietteinä. :) Paljon mahtui viime vuoteen kaikenlaista.

Nyt on uusi vuosi ja meidän vuosi tuo isoja juttuja tullessaan. Mutta pääsääntöisesti on tiedossa kivoja juttuja!! :) Eli hyvillä mielin lähdemme koko porukka tähän vuoteen.

Vanhimman kohdalla vuosi tarkoittaa rippikouluun menoa. Yksi rippikoulu merkintä on jo hankittuna ja uusia tapaamisia on muutama jo tiedossa. Hänen rippikoulunsa kestää melkein 2 viikkoa, joten on hänelle ensimmäinen noin pitkä aika olla pois kotoa. Siitä on jo keskusteluja käyty ja innoissaan poika sitä leiriä odottaa. Toivottavasti on kiva leiri!! :) Ens viikolla hänestä tulee mun veljen tytölle sylikummi. Virallinen kummi hänestä tulee sitten kesällä. Eli meillä on ristiäiset tiedossa.

Toiseksi vanhimman kohdalla vuosi alkoi hiukan synkemmissä merkeissä, mutta onneksi hän osaa kuitenkin asian kääntää ihan positiiviseksi. :) Tasan viikon päästä hänellä on nivelien punkteeraus, joka tehdään nukutuksessa. Se toivon mukaan tuo niin paljon meille helpotusta, että saamme jättää pyörätuolin kokonaan pois. Sitä me kaikki toivomme! :) Toiseksi vanhimmalla on myös iso juttu tämän vuoden aikana tiedossa, kun hän ilmoitetaan myös rippikouluun. Hänellä on sitten vuoden päästä kesällä konfirmaatio. Suuria muutoksia siis hänelläkin.

Neidin tämä vuosi alkoi niin tosi hienosti!! <3 Emme olisi vuosi sitten osanneet arvata, että sohvalla makaava tyttö jaksaa jotain muutakin, kun nukkua ja maata. Hän ei vuosi sitten tahtonut pysyä oikein tolpillaan, oli tosi kipeenä monta kuukautta. Nyt hän touhuaa ja juoksee samalla tavalla, kun kuka tahansa muukin samanikäinen lapsi. Tätä iloa ja riemua on niin ihana seurata, etten edes kyllästy mainitsemasta tästä joka välissä!! <3 ;) Musiikkiluokka on ollut upee juttu hänelle ja ihanaa, kun on uusia kavereitakin sieltä saanut.

Nuorimmalle on tulossa kaikista suurin muutos. Hänellä alkaa syksystä eskari! :) Ensin alkuun hän oli sitä mieltä, että eskari on ihan tyhmä juttu, eikä hän halua sinne, vaan haluaa jatkaa kerhossa. Sitten hän pääsi juttelemaan yhden lastentarhanopettajan kanssa, joka on siinä ryhmässä, mihin nuorin on menossa ja kun nuorimmainen kuuli, että eskarissa pääsee pelaamaan säbää, niin hän kysyi multa, että koska mä sinne pääsen. :D Niin se ajatus vaan voi muuttua. Meillä siis kaiken kaikkiaan viimeinen kerhokevät alkamassa... Hiukan tietty itsellä haikea mieli, mutta näinhän sen kuuluukin mennä, että lapset kasvaa. :)

Tämmöisiä ajatuksia ensimmäisinä tämän vuoden päivinä!! :) Vielä hetken aikaa tänne kirjoittelen ja sen jälkeen taas siirryn tuonne toiseen blogiini kirjoittelemaan.

Oikein mukavaa alkanutta vuotta ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Oih kesä, tuntuupa se kaukaiselta ja toisaaltaan ihan kuin vasta oltais oltu hiekkalinnoilla. :) Minäkin olen noita kesä kuvia katsellut ja kesää muistellut. Seuraavaa kesää odotellessa ja lomasuunnitelmia jo tehdessä kuluu talvi rattoisasti.

  Mukavaa ja muistorikasta vuotta 2014 teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samanlainen oli fiilis, kun taas katselin hiekkalinnan kuvia. :) Juurihan me siellä niitä ihailtiin... Ja justhan me käytiin siellä junamuseossakin. Vaan onhan siitä kohta jo puoli vuotta... Mä en ole koskaan ollut mikään kesäihminen, mutta nyt pikkuhiljaa musta on ruvennut kesäkin tuntumaan ihan mukavalta.

   Muistorikasta vuotta myös sinne!! <3 Ja kyllä teillä ainakin jotain unohtumatonta onkin tiedossa. <3

   Poista
 2. Ihania asioita! Ja tosiaan vaikka haikealta tuntuu niin lasten pitää kasvaa ja ehkä se onkin sen lapsuuden ihanuus. Kuvat on ihania muistoja hauskoista hetkistä ja mut ainakin blogin pitäminen on saanu ottamaan paljon enemmän kuvia kuin ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on!! :) Kyllä on nyt tosi ihanaa, kun pystyy lasten kanssa tehdä sellaisia asioita, mitä ei ennen ole pystynytkään. Jokaisessa ikävuodessa on ihania juttuja. Myös noiden teinien kohdalla oon sen huomannut. <3 Ihania keskusteluita saa heidän kanssaan aikaan, kun vaan itse muistaa välillä pysähtyä ja ihan tosissaan kuunnella, mitä heillä on juteltavaa.
   Mä kaivoin meidän vanhan järkkärin silloin, kun rupesin blogia pitämään. Kävin myös valokuvauskurssin, että opin sitä käyttämään. Ja oon tykästynyt valokuvaamisen ihan tosi paljon!! Tykkään ottaa kuvia, missä edessä terävää kuvaa ja takana sumuisempaa. Onhan näillä hienot nimetkin, vaan enpä enään muista. :D

   Poista