maanantai 6. tammikuuta 2014

Loppiainen


Niin on joulun juhlat saatu viettää. Huomenna alkaa arki. Onneksi joulu saa olla sydämmissä ihan koko vuoden, kunnes taas saamme juhlia Jeesuksen syntymäpäivää. Jokaiselle on ihan varmasti tältä joululta jäänyt jotain kaunista ja mieleenpainuvaa muistoksi. Niihin muistoihin on ihana palata pitkin vuotta ja muistella niitä. Niin on meilläkin!! Uusia joululauluja opittuna, ensimmäinen koulun joulukonsertti takana, yhdessä perheen kanssa vietettyä aikaa, läheisten tapaamista. <3 Siinä suurimpia meidän joulusta jääneitä juttuja.

Jos joku kysyisi meiltä, että mitä olette tehneet lomalla, niin vastaukseksi saisi: nukuttu. :D Meillä on ollut todella väsynyttä porukkaa ja suurin osa vuorokauden tunneista on mennyt nukkuen. Niin isoilla, kuin pienillä. Siis tosi tarpeeseen tuli loma! Viikonlopun aikana rupesi tuntumaan sille, että ihan kiva, kun arki alkaa. Joulukoristeet ja kuusi on meillä jo siivottuna pois. Jouluvalot saavat vielä ilahduttaa meitä ja ovat meidän ilona niin kauan, kun ulkona on noin kovin pimeetä sekä yksi kynttilälyhty. Ne tuovat ihanan tunnelman sisälle. Olen uskaltautunut neljä kertaa laittaa oikeat kynttilät palamaan. <3 Voi että kuinka oli ihana juttu!!

Tänään meillä on jaksettu porukalla siivota. Kahden nuorimman huone oli sellaisessa kunnossa, että joka nurkka oli täynnä pieniä legon ym. paloja ja ihan muutama villakoirakin näytti olevan. ;) Nyt siellä on matot puisteltu ja kaikki uudet tavarat löytäneet paikkansa kaapista. Tätä ennen ei ole kenelläkään ollut voimavaroja siivoilla noin isosti... Ja nytkin se tehtiin porukalla. Eipä pyhäpäivisin meillä yleensä tehdä, kun ne ihan pakolliset jutut, kuten ruuanlaitto ja imurointi (ettei me mieheni kanssa nukuttaisi hiekan keskellä ;)). Tänään siis teimme poikkeuksen ja tästä on hyvä aloittaa arki. Nyt illasta kaikki lapset menee ystäväperheen luokse leikkimään ja me mieheni kanssa ihan kahdestaan suuntaamme EtCeteran konserttiin. Tähän on mukavaa lopettaa loma. <3 Toivottavasti muutkin lomalaiset ovat saaneet nauttia lomailusta. Mä vielä tämän viikon täällä kirjoittelen joitain juttuja ja sitten siirryn toisen blogini puolelle.

Oikein mukavaa Loppiaista ihan jokaiselle!!

P.s. Täältä löytyy enempikin asiaa Loppiaisesta: Loppiainen.

2 kommenttia:

 1. Oottepa te olleet jo ahkeria, meillä otettiin loppiaisenaika rennosti. No alakerta piti imuroida su kun tuli vieraita. Mekin oltiin konsertissa, mutta oli niin paljon ihmisiä, ettei nähty teitä ja lähdimme kyllä pois heti lopussa. Paljon oli tuttuja :) Oikein hyvää tätä viikkoa teille kaikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oikein hyvää alkanutta viikkoa myös teille!! <3
   Oli kyllä tosi paljon tuttuja!! Me istuttiin ihan edessä, kun takana ei ollut enään tilaa siinä kohtaa, kun saliin pääsi... Mutta tulipahan nähtyä. ;) Mahtava oli konsertti. Me tykättiin kyllä tosi paljon!!

   Poista