maanantai 9. joulukuuta 2013

Joulukuun yhdeksäs

Hiukan fiilistelyä sunnuntailta!! <3 Mulla oli kyllä aivan ihana viikonloppu!! Tykkäsin niin tosi paljon. Sunnuntaille sain vielä tuollaisen lämmitetyn kojun, niin oli kyllä aivan ihanaa siellä lämmitellä, kun ulkopuolella kävi tuuli. Ihmisiä paljon liikkeellä ja iloinen siitä, että muutama pysähtyi jopa juttelemaan. Oli kyllä aivan ihana juttu!! Äitini oli sunnuntaina myös melkein koko päivän. Itsekin siellä muuten olin, mutta muutaman tunnin olin pois, kun kuunneltiin neidin kantelesoittoa.

Nyt on sitten mulla kaikki joululahjat kääräistyinä paketteihin ja suurin osa on annettukin. Ainoastaan nuorimman kummien paketit toimitetaan ens viikonloppuna ja kahden kummilapsen paketit on meillä. Tänään mieheni kävi ison lenkin heittämässä nuorimman kanssa ja kävivät tipauttelemassa pienet muistamiset ystäviemme postilaatikoihin. Tämä reissu on TODELLA usein jäänyt melkein viimeiseen iltaan... Nyt on saatu hoidettua, mistä oon tosi iloinen!! Kiva on viedä ystäville pienet muistamiset. Myös joulukinkku löysi tänään tiensä meidän pakastimeen. Ensimmäinen jouluruoka hankittuna ja toinen on tilattu, kun perunalaatikot on odottamassa hakua.

Vielä kun mä saan tämän kämpän jonkunlaiseen kuosiin, niin hyvä on. ;) Huomenna olis tiedossa jättisuuren pyykkivuoren valloitusta ja viikkaamista, petivaatteiden vaihtoa, yleistä tavaroiden siivousta, askartelu kamojen pakkaaminen laatikkoon ym. Siinä siis huominen ohjelmoitu!! :D Mutta ne kaikki kun saan tehtyä, niin sitten voin huokaista. Sen jälkeen perussiivouksen tekeminen on ihan iisiä hommaa.

Tässä vielä eilisen kalenteriluukut ja tämän päivän. Ylimmässä eilinen ja alemmassa tämän päivän. Tämän päivän karkkien seurana oli myös Mummokuningattaren joulusatu+värityskuva. Nyt illasta pienille siis tiedossa kaksi satua. :) Jos joku haluaa lukea tuon joulusadun, niin tässä linkki:

Mummokuningattaren joulusatuNyt toivotan jokaiselle oikein ihanaa alkanutta viikkoa!! <3 Enään vähän aikaa jouluaattoon....

6 kommenttia:

 1. Varmasti ihana fiilis tuolla myyjäisissä.


  Oikein mykavaa viikkoa myös teille ja ihanaa joulunodotusta.
  Jaksamista suursiivouspäivään. Ahkeranakun on niin sitten saa naatiskella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolla oli aivan ihanaa!! Ja kun illasta rupesi hämärtymään ja ympärillä oli kauniita jouluvaloja, niin oli kyllä niin ihanaa!! <3
   Kiitos paljon, oikein mukavaa viikkoa myös teille!!
   Menipä sitten suunnitelmat vaihteeksi uusiksi.... Itse oon yön ripuloinut ja neiti tuossa yökkii, vanhin oksenteli eilen. Joten meneekin tämä päivä ihan huilaten... Pyykkivuorta yritän kyllä pienentää, mutta taitaapi muut hommat nyt jäädä toiseen päivään. :( Toki, eipä ne sotkut mihinkään karkaa, mutta hiukan ärsyttää vaan. ;D

   Poista
 2. Olet kyllä niin mahdottoman reipas, että! Hyvälle mielelle tulee aina näistä, kun lukee :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! <3 Mulle tulee niin hyvä mieli, kun näin ihania kommentteja saan. Mä tykkään tosi paljon käydä kiertämässä kaikenlaisia markkinoita ja varsinkin nämä joulumarkkinat on ihan ykkösiä. ;) Se tunnelma on siellä aina niin tosi ihana.

   Poista
 3. Minäkin kerrankin ajoissa! :) Tännään postitin loput joulukortit ja lahjatkin on paketoitunna. Paitsi ne jotka ovat vielä matkalla.
  Hih, miehen joulukalenterista tuli kanssa tänään lätkä liiga karkkeja. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt sä voit siis huokaista!! :) Oot ollut kyllä ahkera!! <3
   Olipas aika hauska juttu!! :D Meillä nuo lätkäliiga karkit on sellaisia, joista tykkää kaikki muut paitsi vanhin. Osin iloksemme sellaisen valtavan kokoisen laatikon niitä. ;) Toki ne on jouluun asti tarkoitus säästää, mutta kerrankin löydettiin jotain käärepaperillisia karkkeja neidillekin, sai viedä niitä kouluunkin, että on hänellekin jotain karkkia, kun synttäreinä tarjotaan muillekin. Kohta niillä saadaan herkutella.

   Poista