maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulukuun kuudestoista


Kyllä tuntuu ihmeelliseltä, tasan VIIKKO aatonaattoon!! Ihan uskomatonta!! :) Mutta niin ihanaa!! Toki mä rakastan myös tätä joulun laittamista, en pelkästään sitä joulun aikaa, mutta sitten ei ole kellään mihinkään kiire, saa vaan olla. Kaksi viikkoa lomaa koko porukalla, niin kuulostaa kyllä tosi ihanalta. Ensi maanantain kylpyläreissu vähän kysymysmerkillä vielä, mutta katsotaan kuinka toiseksi vanhin jakselee. Mieli kyllä tekis sinne mennä!! <3

13 vuotta sitten meidän vanhin oli vuorokauden ikäinen pieni poika. <3 Siihen on moneen kertaan palattu tässä viimeisen päivän aikana, kun toiseksi vanhin kysellyt omasta vauva-ajastaan. Silloin meillä oli oikea kuusi viimeisen joulun. Onneksi on olemassa tekokuusi, että saadaan meillekin ihana joulukoriste, se on se, mikä sen joulun kuitenkin tuo. Oon tässä miettinyt, että pitäisköhän se kuusi jo hakea ja koristella. Ehkä me yritetään malttaa vielä pari päivää. ;) Missäs mallissa on teidän lukijoiden joulupuuhat?

Toiseksi vanhin leipoi eilen äitini tekemän joulutorttutaikinan ja näin ihania joulutorttuja on mulle nyt pakastimessa odottamassa. <3 Niin ihanaa!! Joulutortut on sellaisia mun suuria herkkuja. Äitini lupasi tehdä myös meille jouluksi puolukkahyydykekakun. Saamme siis sillä herkutella!! Mä en ole koskaan tykännyt kauheesti puolukoista, mutta tuossa kakussa maistuvat älyttömän hyviltä ja vispipuuron teen aina puolukkamehusta. Nam!! :D


Tässä kahden nuorimman tämän aamun kalenteriluukut, mun piti nää laittaa eilen, mutta teinkin pienen vaihdon ja nämä tuli tänään. :)

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa, enään vähän reilu viikko jouluaattoon!!! <3

4 kommenttia:

  1. Lahjat ostettuna ja paketeissa, vähät koristeet ja valot paikoillaan...ns. viikkosiivous ehkä lauantaina (imurointi, luutaus, pölyjen pyyhkiminen, lakanoiden ja pyyheiden vaihto)...sunnuntaina on mökkimme kylässä joulurauhan julistus, jolloin käyn myös hautausmaalla ja hiljennyn jouluun - tosin aatonaattona poikkean vielä kukkakaupassa hakemassa kimppuni <3 Lisäksi hiukan kokkailua aatonaattona :P Eli aika hyvällä mallilla :) Mukavaa joulunodotusta teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on kyllä jo tosi hyvällä mallilla!! :)
      Me meinataan jo sunnuntai rauhottaa kans joulun viettoon ja aatonaatto meillä toivon mukaan menee tuolla haudoilla ja kylpylässä. Kinkun paistoa oon tässä miettinyt, että koskahan se paistellaan, mutta luultavasti aatonaattona... Aattona kun tarttee saada kaikki laatikot ja kanansiivet paistettua, niin kinkkua ei silloin ehdi paistella. ;) Mun äiti kun tuo aina aatoksi kinkun, niin siksi ei välttämättä oma kinkku tarttis olla siinä kohtaa valmiina.
      Ihanaa joulunodotusta myös sinulle!! <3

      Poista
  2. Meidän kuusi se aito ja oikea tuodaan tupaan aatonaatto iltana. Tämä tapa on periytynyt mun kotitalosta. Kuulemma ihan minun toiveesta muksuna jotta sai kaikessa rauhassa koristella kuusen. Aattoaamuna ei malttanut, kun piti katsoa piirrettyjä telkkarista ja puolilta päivin mentiin mummolaan syömään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aatonaato ilta on kyllä ihana hetki koristella kuusi. Meillä kotona usein kans silloin se koristeltiin. Voi että se on ihanaa!! <3 Kyllähän se joulupukin kuuma linja täytyy katsella. Silloin luultavastikin lapset aikas aikaisin ylös kömpivät. ;)

      Poista