sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukuun viidestoista


 Rauhallista kolmatta adventtisunnuntaita ihan kaikille!! <3

Me suunnistamme tänään seurakunnan joulujuhlaan koko porukan voimin, ainakin mä itse kovasti sinne yritän lähteä. Sitä ennen vähän piparin leipomista, jos neiti innostuu asiasta (onneksi ehtii vielä ennen joulua niitä leipoa) ja rauhallista oleilua. (Niin ne meidän suunnitelmat ehtii nopeasti muuttumaan... Neitikin sai jonkun uuden pöpön, joten miehet lähtee joulujuhlaan ja me jäädään neidin kans kotiin.)

Meidän toiseksi vanhin täyttää tänään 13-v. <3 Niin ne mun pienet vaan kasvaa... Isovanhempien ja osan kummien kanssa on juhlittu jo, mutta kaverisynttärit me sovittiin vietettäväksi vasta tammikuussa, että päivänsankari pääsisi itsekin niistä nauttimaan. Hän oli ihan samaa mieltä mun kanssa. Muistan 13 vuotta sitten joulun, kun toiseksi vanhin oli 9 päivän ikäinen ja itse tosi väsynyt, niin mä nukuin lasteni kanssa päiväunet mummon ja papan luona sillä välin, kun mun vanhemmat kävivät isomummoa katsomassa sairaalassa. Se on niin tosi hyvin jostain syystä jäänyt mieleeni.

Tässä tämän aamun luukut. Sain Tiimarista eurolla Hello Kitty palapelin ja ison palapelin ostin kirpparilta, muoveissa oleva oli vielä ja hintaa tais olla 1,50€.


2 kommenttia: