tiistai 10. syyskuuta 2013

Pieni katkos postauksiin

Meillä on tiedossa aika iso projekti... ;) Nimittäin muutto uuteen kotiin... Ihanaa on, kun saadaan paljon siistimpi ja pohjaratkaisultaan kivempi koti!! <3 Mutta kun asunnossa on ollut meitä ennen lemmikkejä, niin joudumme tehdä ison, ison siivousurakan sekä pintaremonttia tehdään useampaan huoneeseen, että saadaan eläinpölyt pois. Allergia- ja astmaliitosta sain tekstit, että mitä pitää huomioida ja siivota. Lattialistoja myöden kaikki siivotaan... Mutta ei se mitään!! Meillä on onneksi tässä nyt kaksi viikkoa ja vähän ylikin aikaa tehdä tämä muutto ja remontti. Yritän käydä välillä tänne postaamassa, mutta katsotaan kuinka käy, kun on muutamia muitakin juttuja tähän lisäksi. Arki pyörii kuitenkin, vaikka tämmöstä tehdään. :)

Palaan mahdollisimman pian tänne!! <3 Oikein ihanaa syyskuun alkupäiviä ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Onneksi vain viikkojen mittainen katko. Muuten tulis kauhian suuri ikävä ja tyhjä kolo blogistaniaan ilman sinun kirjoituksia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minttu kauniista sanoistasi!! <3 Eipä tähän meinaa osata mitään vastatakaan...
   Kyllä mä yritän vähän jotain tännekin kirjoitella, mutta kun ei kauheesti ehdi mitään tehdä, niin se voi olla, että tämä jää nyt aika vähäiselle... Mutta mä palaan kyllä!! :D

   Poista
 2. Jaksamista siivous ja muuttourakkaan. Hommaa on,mutta pääsette ainakin siistiin ja mieluisaan kotiin. Minne onkin ihana alkaa sitten joulua pian laittamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!!
   Sitä mä tässä mietin, että mä saan nyt uuteen kotiin tehtyä joulusiivouksen samalla... ;P Tuleepahan urakoitua ihan kaikki kaapit ja laitettua kaikki ylimääräinen pois. Nyt mennään sillä periaatteella, että mitä ei olla kolmeen vuoteen tarvittu, niin sitä ei tulla tarvitsemaan tästä eteenpäinkään. ;D Eli iso kasa kamaa lähtee. Eipähän ole sitten edes niin paljoo muutettavia kamoja.
   Mä meinaan kyllä heti laittaa jo jotain valoja sisälle, kun nuo kynttilät on kiellettyjen listalla, niin jotain fiilistelyä täytyy saada. <3 Ja aion hankkia myös sellaisia led tuikkuja! Niilläkin saa kaunista tunnelmaa. Äidiltäni sellaisia sain ja ovat kyllä kauniita. Myös pihaan haluan laittaa noita kynttilälyhtyjä, niin saan sieltä sitten ihailla ihan oikeeta kynttilää. :)

   Poista