keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Haasteeseen vastaaminen

 Mintun mietteet blogista otin haasteen vastaan!! :) Kun niin usein blogeissa näkee niitä kauniiksi laiteltuja koteja, niin nyt otin haasteen vastaan ja otin kuvia ennen meidän ilta siivousta. ;) Oli kyllä tosi otollinen hetki tälle kuvaukselle. Tässä kuvassa on kahden nuorimman leikit keskellä lattiaa... Toiseksi vanhimman reppu, mun langat, tietokone, kasa papereita mm. neidin vammaistukihakemus (joka tarttee pian saada aikaiseksi... huoh... niin iso homma....), muutto ilmoitus, osoitteenmuutoskortteja ym. Tyynyt ja viltit lojuu miten sattuu sohvalla. Näyttää siellä olevan yksi dvd kotelokin. ;)
 Tässä kuvassa on nuorimmainen siivoamassa jälkiään, pientä sälää koko huone täynnä...
 Eteisessä lojuu iso kassi, jossa on myytävät astiat. Niistä astioista kun suurin osa on muovisia, niin pystyi laittamaan tuonne kassiin. On muuten paljon kätevämpi kuljetellakin sitä. Muuttolaatikko lojuu keskellä ja pakastimen päällä on mm. myytäviä kynttilöitä ym.
 Keittiön pöydältä löysin kasan käytettyjä astioita, niitä kun ei kukaan ollut viitsinyt laittaa edes tiskipöydälle. Tiskipöydästä en kehdannut enään kuvaa ottaa... ;) Nyt tällä hetkellä sekin on kyllä ihan siisti! :D Pyssy on toiseksi vanhimman softausase, ei siis ole todellakaan oikea. Sitä oli käyty kaverin kanssa testaamassa ja kun keittiö on ensimmäinen, mihin ovelta tullaan, niin siihenhän se on jäänyt...
Eteisen lipaston päällinen näytti tältä... Pyöräilykypärä, neidin kännykkäkotelo, puoliksi liimatut tarrat, kaulahuivi, eilisiltä synttäreiltä vaahtokarkkitikkarit...

Tältä meillä näytti siis tänä iltana!! :D Todellakin huomasi, että tänään äiti ei ole ollut koko aikaa siivoustuulella ja tehnyt muita juttuja. Neidin vammaistukihakemuksen täyttäminen on aina niin iso ja oma projektinsa. Siihen täytyy niin tosi tarkasti kirjoitta ihan kaikki, mikä hankaloittaa meidän arkea, miten hänen hoitonsa poikkeaa "terveen" lapsen hoidosta, päivästä täytyy kertoa mihin tarttee apuja ym. Eli siis siihen täytyy ihan oikeesti keskittyä! Sitä ei ihan tunnissa edes täytä... Sitten kirjoittelin osoitteenmuutoskortteja ja muuttoilmoituksen sekä vähän mietin, että mihin tarttee tehdä nyt heti muutokset. Sähkö ja netti ne kai kaikista tärkeimmät on.
Mä siis tykkään normaalisti, että kaikki kamat on paikoillaan, lapset saa leikkiä rauhassa, mutta heitlä vaaditaan, että leikkien jälkeen jäljet siivotaan. Meillä on jokaiselle lelusarjalle omat laatikot, joten siivoaminenkin on suht helppoa. Aika hyvin ne meneekin paikoilleen! Joka ilta meillä siivotaan porukalla koko koti kaikki tavarat paikoilleen. Aamulla on paljon kivempi sitten herätä, kun on siistiä! :) Vaikka ei millään uskoisi näistä kuvista!! :D :D

Piti siis tulla tänne kuitenkin postaamaan.... ;) Nyt meen laittamaan pienet nukkumaan.

Kauniita unia ihan jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

 1. Sinä olitkin nopea tän haasteen kanssa! :) Vieläpä tuon muuttohässäkän keskellä kerkesit tekemään. Siihen muuttoon liitty aina paljon myös virasto ilmoituksia ja paperihommia, mutta kyllä se siintä.

  ps. Tarra-arkki näyttää varsin tutulta. ;) Jos oikein näen... Mukavia muuttopäiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, joo!! :D Oli niin tosi sopivia kuvia tällä illalla, että piti samantien tehdä tää... Oli niin hauska haaste kyllä!!
   Kyllä se tästä pikkuhiljaa... Jokainen asia vie eteenpäin, vaikka se ei tunnukaan aina siltä. Siis se, että istuu ja kirjoittaa jotain papereita, niin tuntuu, että eihän tää homma tästä etene mihinkään. ;) Huomenna olen aamupäivästä vähän reilun tunnin ihan yksikseni, niin silloin meinaan käydä pari kaappia läpi tai sit aloitan isoa urakkaa tuolla vaatehuoneessa. Katotaan mitä saan aikaan muuta, kun lisää sotkua. ;)
   Taitaa olla tuttu juttu sulle nuo tarrat.. ;) Kiitos paljon!! <3

   Poista
 2. Hauskoja kuvia :)
  Huomaan, että meillä on sen verran isot lapset jo, etten olohuoneesta ihan tuollaisia kuvia enää saisi. Kuopuksen huoneesta kylläkin... Ja toisenkin neidin huoneen lattialta vaatekasoista ;)
  Mullekin löytyi tutun näköistä yhdestä kuvasta, tuo laatikko ;)
  Voimia muuttotouhuihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos!! :D
   Kyllähän se niin menee, että aikansa kutakin... Kaksi nuorinta vielä tekee tämmöistä jälkeä, mutta isoilla pojilla pysyy jo suht siistinä, varsinkin vanhimmalla. Toiseksi vanhimman huone on välillä tosi siisti ja välillä jotain ihan muuta...
   Kiitos laatikosta!! :D Se on kyllä niin hyvän kokoinen, että saa kerralla vietyä ison kasan tavaraa.
   Kiitos!! <3 Hiljaa hyvä tulee... ;)

   Poista
 3. Vaikki sitä kuinka yrittää vakuutella itselleen siivouksen jälkeen, että "nyt pidetään koti tämän näköisenä", niin aina se sotku jotenkin pääsee kulman takaa yllättämään - ainakin omalla kohdalla :-D Parhaiten pystyn itse ainakin estämään täyskaaoksen siivoamalla aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa, edes pikkuisen.

  SNY 35

  p.s. tänään lähti paketti postiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se vähän menee... ;) Meillä välillä saa raivata ihan tosissaan. Joskus pysyy hetken aikaa ihan siistinäkin, mutta silloin ei ole kaikki lapset kotosalla. :D Mutta aikansa tätä!! Tuo on ollut hyvä konsti, kun on iltaisin laittanut kaikki kamat paikoilleen. Se kyllä estää sen isoimman kaaoksen. Tuo on auttanut jonkun verran, kun on leluilla omat laatikot. Niihin ovat jonkun verran oppineet laittamaan lelunsa. Sekin on jo iso juttu! :)
   Jään innoissani odottamaan pakettia!! <3 Kiitos tiedosta!!

   Poista