tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi ja jouluisia ajatuksia vielä

Vielä hiukan palaan meidän jouluaattoon!! <3 Saatiin viettää ihana jouluaatto läheisten ihmisten kanssa!! <3 Oli kyllä hauskaa!! :) Meidän kaksi lapsista jaksoi tosi hienosti odottaa pakettien avaamista, mutta kahdelle se päivä tuntui ylivoimaisen pitkältä. Tämä asia nyt oli tiedossa jo aiemmilta vuosilta... ;) Mutta joka joulu se tulee muka yllätyksenä. Saatiin nauttia porukalla ihanasta jouluateriasta. Meidän jouluateria ei olekaan mikään ihan perinteinen. Toki laatikoita löytyy ja kinkkua ym. mutta myös lasten herkkuruokia meillä on aina. Jokainen lapsi saa valita yhden herkkuruuan joulupöytään. Vanhin halusi mummon tekemää jauhelihakastiketta ja perunoita, toiseksi vanhin halusi kanansiipiä, toiseksi nuorin nuudeleita ja nuorimmainen halusi syödä kinkkua ja perunaa. Nuorimmainen oli hiukan kuumeinen jouluaaton, joten hänen ruokailu oli mitä oli. Mutta kinkku maistuu hänelle aina! :)
Ruuan jälkeen sitten porukalla siivottiin pöytä ja sen jälkeen oli vuorossa kauan odotettu pakettien jako!! :D Voi sitä riemun kiljahdusten määrää, kun pakettejaan availivat!! Jokainen tuntui olevan tosi tyytyväinen saamiinsa paketteihin. Paketeista paljastui leffoja, kirjoja, Nintendo DS pelejä, Wiillekin löytyi yksi peli, siilitumput oli kahden nuorimman paketeissa, yöpaidat ovat kaikkien toivelistalla joka joulu. Pakettien avaamisen jälkeen porukka pikkuhiljaa keräsi kaikki uudet juttunsa yläkertaan ja rupesivat siellä leikkimään.
Joulupäivänä oltiinkin sitten koko porukka uusilla yövaatteilla ja nautittiin vaan oleilusta, ilman minkäänlaista aikataulua. Samoin Tapaninpäivä meni ihan samoissa tunnelmissa. Torstaina me suunnattiin mummoa ja pappaa katsomaan. Neidille nousi vaihteeksi kuume, mutta se ei kuitenkaan kyläilyä estänyt.
Uudeksi vuodeksi oli suunnitelmia, mutta joskus suunnitelmat menee uusiksi. Onneksi kuitenkin saatiin ihan mukava vuodenvaihde vietettyä oman perheen kesken. Raketteja kaksi vanhinta kävivät räjäyttelemässä, me kahden nuorimman kanssa oltiin sisätiloissa, kun nuorimmainen ei uskaltanut edes kuulosuojainten kera mennä ulos paukkuja katsomaan. Ja neiti poti kuumetta. Onneksi kuitenkin yläkerran ikkunoista näki tosi hienosti kaikkia upeita raketteja. Lautapelejä kaivettiin iso kasa ja pelattiin porukalla. Ja tokihan pientä herkkuakin siinä samalla naposteltiin. Osa porukasta kävi myös saunottelemassa.
Nyt sitten katse uuteen vuoteen ja uusiin juttuihin!! :) Saa nähdä, että mitä tämä vuosi tullessaan tuo. Tässä pieni ajatus kaikille alkaneeseen vuoteen:
"Uusi vuosi edessämme kuin avautuva kirja.
Emme tunne tarinaa emme tiedä juonta.
Vain lukemalla sivu sivulta
-vain elämällä päivä päivältä-
tarina vie mukanaan seikkailuihin, iloihin ja
haasteisiin alati vaihtuviin kuin itse elämä."
Teksti on kopioitu joskus netistä, mutta kirjoittajaa en tiedä

Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2013 ihan jokaiselle!!!! <3 <3

3 kommenttia:

  1. Te olette osanneet ottaa joulun rennosti. :)
    Onnellista vuotta 2013 teidän koko perheelle!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa uutta vuotta koko Keltaisen Talon väelle! :)

    VastaaPoista