perjantai 4. tammikuuta 2013

Loppiainen lähestyy

On saatu taas viettää ihana joulun aika!!! <3 Lämmin kiitos teille kaikille lukijoilleni, jotka olette täällä käyneet kurkkimassa ja mieltä piristämässä kommenteillanne!! On ollut mukavaa, kun on saanut tänne kaikkia omia juttujansa kirjoitella ja joulutohinoista jutella. Nyt siirryn tuonne toisen blogini puolelle kirjoittelemaan juttuja. Luultavasti enempi rupee olemaan juttuja käsitöistäni. Niitä kun tuntuu tässä valmistuvan ihan hyvää tahtia. Joululomalla olen ehtinyt tehdä jo kolme tuubihuivia ja kolmet villasukat. Nyt on ollut aikaa kutoa ja aikaa rauhoittua ja oleskella. Koululaisilla vielä viikonloppu aikaa lomailla ja sitten alkaa arkinen aherrus meillä. Kohti valosampaa aikaa mennään ja kiva niin!! :)

Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille ja Lämpimästi tervetuloa Elämää hetkessä blogiini. <3

6 kommenttia:

 1. Ihanaa alkanutta vuotta 2013 sinulle myös. :)

  Pitää kait seurata sinua Elämää hetkessä blogiin, että pääsen jatkossakin lukemaan kuulumisiasi. Muuten jää tyhjä aukko blogi maailmaan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, samoin Minttu sinulle!! :)
  Heh!!! :D Lämpimästi tervetuloa toisen blogini puolelle!! Sinne en välttämättä yhtä ahkeraan päivityksiä tee, mutta yritän kuitenkin. Eipä täältä blogimaailmasta poiskaan osaa olla. ;)
  Nyt mä yritän saada vaihdettua Elämää hetkessä profiiliksi, mutta on hiukan vienyt aikaa, enkä vieläkään osannut sitä tehdä. Joka kerta tää vaihto tuntuu olevan hankalaa. Mutta ehkä mä vielä senkin jutun opin!! :D Sain sentään tän Joulu blogini siistittyä ja vanhoista postauksista poistettua ne tyhjät mustat aukot. Sekin jo hyvä alku! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös tänne voi kirjoitella ihan hyvin vielä nuutinpäivään asti. Ennenvanhaanhan se loppui joulu silloin. :)

   Poista
 3. Hyvää ja Onnellista Alkanutta Uutta Vuotta ja kiitos viime vuoden joulun odotuksesta kanssasi! :)

  VastaaPoista
 4. Sinulle myös oikein hyvää alkanutta vuotta ja rauhallista loppiaista 1

  VastaaPoista
 5. Minttu: Kyllä mä uskon, että tänne tulee vielä kirjoiteltua ja luultavasti pitkin vuottakin! ;) Kun jouluinen fiilis tulee, niin sitten pitää tänne tulla.

  Johanna: Kiitos ja kiitos samoin!! :) Oli ihanaa odottaa Joulua myös sinun kanssa!!

  Ronja: Kiitos samoin!! :)

  VastaaPoista