lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun ensimmäinen


Mieheni osti mulle ohjelman, jolla saan tehtyä kuvakollaaseja tänne! :) Nyt saatte sitten kyllästymiseenne asti niitä katsella varmaankin... ;D Kun jonkun hyvän jutun keksii, niin sitähän täytyy käyttää.. Kuvissa on keittiön asetelmia kaksikin ja nuorimmaisen aivan ihana joulukalenteri!! <3 On kyllä niin hieno! Nuorimmainen oli aivan onnessaan, kun tänään ensimmäisen luukun siitä sai avata. Yhdessä kuvassa mun tekemiä avainkaulanauhoja.
Tänään oli hiukan touhuntäyteinen päivä... Enempi voi lukea tuosta eilisen postauksen kommenteista... ;) Joulusiivous oli tehtynä, vaan mikro oli ilmeisesti toista mieltä ja päätti sanoa sopimuksensa irti, joten meillä kämpässä ihan kauhea käry... Koko keittiö on vaihteen vuoksi puunattava kunnolla. Kaikki pinnat täytyy pestä kunnolla, että haju lähtee pois, uudet verhot ja pöytäliina täytyy heittää koneeseen. Nyt voin vaan todeta, että ikinä aikaisemmin meillä ei olla näin perusteellista joulusiivousta tehty!!! :D En minään vuonna ole puunannut kolmeen kertaan oikein kunnolla keittiötä!! Mutta onpahan sitten jouluna siistiä!! Kukaan ei voi ainakaan moittia, että olis likasta. Asioilla siis monta puolta.
Niin se voi muuttua päivän suunnitelmat kertaheitolla. Mutta pääsin mä tänään Särkänniemen joulutorille ja akvaarion vieressä olevasta pienestä putiikista löysin aivan mahtavat pehmolelut lapsille joulupaketteihin, vaikka olinkin kaikki jo ostanut, mutta nää pehmolelut oli niin edulliset ja kivat, että nappasin ne mukaani!! :)
Nyt yritän kömpiä nukkumaan. Varmaan unta ei tartte kovin kauaa tänä iltana hakea! ;)

Kauniita unia kaikille muillekin!! <3

4 kommenttia:

 1. Voi vitsit kuin kivan näköinen joulukalenteri. :)
  Kyllä tuota kelpaa availla.

  VastaaPoista
 2. Oon niin samaa mieltä sun kanssa!! :) Kyllä on meinaan tosi upea joulukalenteri!! Ja kun ensimmäisestä luukusta ilmestyi vielä pikkuauto, niin mikäs sen mukavampaa!!

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi on sinulla, tässä osoite omaani: http://tahtientuiketta.blogspot.fi/

  Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon!! :)
  Mukavaa joulunodotusta myös sinulle! :)

  VastaaPoista