perjantai 30. marraskuuta 2012

Jouluista kuvaa

Mä yhtenä päivänä kyllästyin pöytäni kaaokseen ja muuhunkin sotkuun! ;) Päätin, että nyt tehdään pikkujoulua varten siivous ja koristellaan koti joulu kuntoon. Lapset olivat tosi hienosti mukana, kun siivouksen jälkeen saivat laittaa jokainen omaan huoneeseensa koristeet. Joulukoristelaatikoista sai ottaa lähes mitä halusi! Kaksi nuorinta tietty laittoivat kaikenlaista, mutta kaksi vanhinta miettivät hyvin tarkkaan, että mitä laitetaan. Vanhin ei juuri mitään laittanutkaan, muutaman koristeen, mutta silti tuli kauniin näköistä!
Yläkerran siivouspäivä oli keskiviikko ja torstaina, eilen siis. Siivosin alakerran ja kun joulutoria varten on kaikki jutut tehtynä, niin sain oman työpöytänikin lähes siistiksi! :) Ihanaa!! <3 Keittiöön ompelin tuon violetin kapan ja samasta kankaasta tein pöytäliinankin, kun sitä kangasta oli ihan reilusti. Ei mitenkään jouluinen, mutta tykkään, kun on vähän jotain väriä! Vanhimman lempiväriä tällä kertaa. Hänen oma huoneensa on violetti. Seinät valkoiset, mutta verhot, päiväpeitto, matto ja pieni liina ovat kaikki violetteja.
Tästä on nyt hyvä aloittaa joulun odotus!! <3 Joulukuun ensimmäiseen päivään on laskettu tosi kauan jo öitä ja vihdoin huomenna se ensimmäinen päivä on!!! Kalenterit on kasattu sänkyjen viereen valmiiksi, että heti herättyä saa ne avata. Kaikilla muilla lapsilla on kaksi kalenteria, paitsi nuorimmalla. Hän sai kummeiltaan aivan ihanan kalenterin. Siitä saatte kuvaa joku toinen päivä. Mutta se on tosi hieno! Nyt toiseksi vanhin sitten illalla sanoi, että kyllä hän olis halunnutkin karkkikalenterin.... Että ei mitenkään viime tipassa... Hänelle kyllä ihan tyypillinen reaktio asioihin. Onko kukaan nähnyt niitä Haribon kalentereita enään missään kaupassa? Ehkä salmiakki kalenterikin vois kelvata... Lupasin kurkata, mutta mitään suuria metsästys retkiä en aio ruveta nyt harrastamaan.
Huomenna suunta kohti Särkänniemen joulutoria!! <3 Saa nähdä kuinka paljon on ihmisiä liikkeellä. Toivottavasti edes jonkun verran! Ainakin Delfinaariossa oli joulu esityksiä ja sitten oli jotain muutakin ohjelmaa siellä.
Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Täältä päin suomea löytyy vielä karkki kalentereita kaupoista. :)
  Meinasin aluksi itselleni ostaa, mutta sit äiti yllätti ja toi kotikutoisen tulitikkuaski kalenterin josta varmaan myös namuja löytyy.
  Joten pärjäilen sillä. :)
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minttu tiedosta!! :) Täytyy tänään käydä kurkkaamassa, josko jostain löytyis karkkikalenteri vielä. Sanoin toiseksi vanhimmalle, että olis kauheen kiva, jos nää jutut tulis hiukan aikaisemmin, kun kauppojen sulkemisaikaan.
  Kuulostaa ihanalta sun joulukalenteri! :) Kotitekoiset kalenterit on kyllä parhaita!

  Kiitos, sulle myös mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa joulukuun alkua -täällä kanssa miehen kanssa tänään raivattiin kodista turhia tavaroita pois ja siivottiin -huomenna saa koristella joulukoristeilla tunnelmaa! Pienen miehen synttärit lähestyy niin ensi vko on pyhitetty leipomiselle ja juhlavalmisteluille :) Karkkikalentereita oli ainakin Tampereella Prismassa vielä.. Toivottavasti löysitte :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon!! :)
  Meillä meni tämä päivä ihan uusiksi... Mä olin ite siellä Särkänniemessä myymässä. Sillä aikaa oli kotona tapahtunut vaikka mitä... Mikro oli sanonut sopimuksensa irti, ihan hirmuinen käry sisällä. Mieheni otti sitten kaikki lapset mukaan, kun tuli mua hakemaan. Särkänniemen parkissa huomattiin, että auton takarengas oli ihan tyhjä. Ja kun siellä Särkänniemen lähellä ei ole huolttista, niin hiukan matkaa jouduttiin ajamaan, että saatiin renkaaseen ilmaa. En tiedä, mikä sen oli tyhjentänyt. Illasta meidän piti mennä mun tädin pikkujouluihin, mutta neiti kuumeilee ja ahdistelee edelleen ja nuorimmaisella kurkunpääntulehdus, joten mieheni meni kahden vanhimman kanssa pikkujouluihin. Mä menin kahden nuorimman kanssa mun vanhemmille, vaikka he eivät kotona olleetkaan. Kun kotona piti oikein kunnolla tuulettaa... Illasta sitten piti neidin kanssa käydä spiralla, kun keuhkot ei oikein hapeta tällä hetkellä kunnolla. Muuttui siis niin kaikki kauniit suunnitelmat selviytymistarinaksi, MUTTA kaikesta selvittiin, vaikka kaikenlaista matkaan mahtui!! :D Huomenna toivon kovasti paljon, paljon rauhallisempaa päivää. Toivottavasti sen saamme!! ;) Lääkärireissua huomiselle pukkaa kyllä, mutta toivottavasti se olis ainoa reissu!!
  Mukavaa lauantai-ilta-yötä kaikille!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh huijakkaa johan sinulla oli päivä. Toivotaan todellakin leppoisampaa sunnuntaita! :)

   Poista
 5. Joskus voi vaan tulla asioita, vaikka itse olis suunnitellut ihan jotain muuta. ;D Onneksi kaikesta selvittiin kuitenkin ihan hyvin!!
  Kiitos, mä toivon myös, että huomenna saatais ihan huilaillakin! :)

  VastaaPoista