tiistai 30. lokakuuta 2012

Jouluisia ajatuksia

Piti tännekin laittaa tuollainen lumikuva, kun hetken aikaa sitä luntakin oli!! :) Tänään ei kyllä ihan kauheesti lunta ole maassa... Onneksi kuitenkin sellainen ihan pieni kerros. Kovasti olisi toivonut ihan pysyvää, mutta jos kohta saataisiin oikein paksu kerros! :)

Me saatiin jo ensimmäiset joululahjat toimitettua saajilleen!! :) Sellofaaniin kääräisin nuo. Nyt on sitten sekin asia aloiteltu. Ajattelin tässä pikkuhiljaa ruveta lahjoja antamaan, niin saa ehkä vähän omia kaappeja samalla tyhjättyä! ;)

Ei ole enään kovinkaan montaa päivää lokakuuta jäljellä.. Äkkiä tää syksy on tässä mennyt.. Marraskuu tuntuu kyllä jo niin jouluiselta kuukaudelta. Ja meillä on marraskuun lopussa mun tädin perinteiset suvun pikkujoulut, neidillä on neljä kantele esiintymistä joulun alla. Pääsemme siis oikein joulutunnelmaan siinäkin! :)

Mukavaa tiistaita kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Minustakin tuntuu että marraskuu on jo kovin jouluinen kuukausi! :) Olenkin yleensä aloitellu kunnon joulufiilistelyn marraskuussa, koska joulukuu on sitten kuitenkin niin lyhyen tuntuinen kaikkinen joulujuhlineen ja -menoineen. Taistelen parhaillaan kovasti joululaulujen "korkkaamista" vastaan, mutta marraskuussa meillä raikaa jo jouluviisut ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se marraskuu sellainen jouluinen jo on!! :) Ihanaa kyllä!! <3 Mä en malttanut odottaa marraskuun alkuun noiden joululaulujen kanssa... Mä oon jo vähän kuunnellut, mutta en vielä ihan joka päivä. Ihan pian saa jo joka päivä niitä kuunnella!

  VastaaPoista
 3. Minä kanssa miellän marraskuun täysin jouluisaksi kuuksi. Marraskuussa on jo jokapuolella jouluisia asioita ja avataan joulukatu yms. Ihanaa marraskuuta siis!

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä niin ihanaa, kun noita joulukatujakin avataan!! :) Huomenna meillä kaivetaan lasten joulukirjatkin varastosta esille. Kun niitä sen verran, että joulukuu liian lyhyt niiden lukemiseen, niin ajattelin ne huomenna ottaa esille. Tein joulukirjoista ihan oman laatikon. Niitä on sitten kiva iltasaduiksi lueskella. Ja ehtii ne ihan kaikki lempparit sieltä lukea rauhassa! :)

  VastaaPoista