torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukuun viidestoista päivä


Meillä on joka vuosi joulukuussa vielä synttärijuhlat tiedossa. Meidän toiseksi vanhin täyttää tänään 16-v. Juuri tässä asiaa pohdittiin, että mitä kaikkea on vuosien aikana tapahtunut. Tässä kuvassa yksi toiseksi vanhimman ikimuistoisista päivistä. Kävivät retkellä Väskin seikkailusaarella veljensä, mieheni ja yhden ystäväperheen isän ja heidän pojan kanssa. Päivästä on myös yksi ikuinen muisto. Toiseksi vanhin onnistui telomaan jalkaansa niin, että siihen jäi arpi, jota kantaa aina mukanaan. Mutta näitähän sattuu ja tapahtuu. :D Ja toisille varsinkin. ;)

Meillä oli ihan erilainen joulukin silloin 16 vuotta sitten, kun oltiin mun vanhempien luona ja meillä olikin kaksi poikaa. <3 Toiseksi vanhin ei muista joulustaan yhtään mitään, mutta kyllä hänelläkin niitä paketteja silti oli. :D Tais nukkua lähes koko aaton ja paketit olivat melkein samankokoisia, kun poika itse.
Sairaalasta saatiin pojalle sellaiset pienet joulutöppöset. Taitavat vieläkin olla tallessa. <3 Ne olivat niin suloiset pienet, mitkä mahtuivat juuri ja juuri muutaman viikon. Jouluinen tunnelma oli myös sairaalan osastolla. Jotenkin tosi rauhallinen ja mukava tunnelmakin siellä.

Aivan ihania muistoja!! <3 Näihin on aina niin mukava palata. <3

Oikein ihanaa torstaipäivää jokaiselle!! <3

2 kommenttia:

 1. Onnea synttärisankarille ja ihanaa torstaita teille kaikille. Upeita jouluisia muistoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Outi!! <3
   Kyllähän sitä näihin vuosiin mahtuu kaikenlaisia muistoja. Mutta niihin on varsinkin synttäripäivänä aina ihana palata. <3

   Poista