torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukuun neljästoista päiväViime joulun jälkeen mietin, että miten voisi ilahduttaa pieniä potilaita. <3 Halusin itse tehdä jotain konkreettista asialle. Netin ihmeellisessä maailmassa törmäsin tuohon tosi helppoon ja suloiseen kissaohjeeseen, joten niitä muutaman tein. Opettelin myös vuoden aikana vähän virkkaamaan ja tein muutaman mustekalan virkkaamalla. Halusin antaa ne pienille potilaille, mutta mietin, että mikä olisi hyvä paikka. Sairaaloihin onneksi menee tosi paljon kaikkia lahjoituksia. Jäin sitten miettimään, josko omaan terveyskeskukseen voisi viedä näitä. Sitten pohdin, että mihin siellä. Labra on toisille lapsille todella pelottava paikka, se oli yksi vaihtoehto. Mutta päätin sitten kuitenkin, että vien meidän omalle sairaanhoitajalle ja annamme hänen lahjoittaa ne sieltä terveyskeskuksen kautta sellaisille lapsille, joita pelottaa lääkärin luona käynti. Sairaanhoitaja lupasi viedä pehmolelut sopiville saajilleen. Nyt sitten muutamalla pienellä ehkä vähän vähemmän pelottava lääkärireissu tiedossa. <3
Mulla on paljon noita villasukkia, mille en löydä vastaanottajia. Ne päätin lahjoittaa Pelastusarmeijan joulupataan. Löysin myös muutaman trikoopipon, jotka menivät samaan osoitteeseen. Uskon niidenkin löytävän oman paikkansa.
Suurella lämmöllä muistelen niitä, jotka ovat meitä auttaneet, kun meillä on ollut vaikeita hetkiä. <3 Niin taloudellisesti kuin henkisestikin. Kuinka mukavalta se tuntuikaan, kun joku ajatteli meitä. Nyt haluan laittaa hyvän kiertämään. <3 Josko näistä olisi saajalleen yhtä paljon iloa, kun mitä meille on ollut ystävien ja tuntemattomien yllätyksistä. <3 Hyvä mieli tulee, kun saa antaa näitä eteenpäin. <3

Mukavaa joulukuun puolta väliä!! <3

2 kommenttia:

  1. Ihanasti ajateltu! Kyllä lääkäri/sairaala voi olla lapselle tosi pelottava paikka, joten pienikin ilonlähde, vaikka pehmolelu, on omiaan hälventämään pelkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Niin se on tosi monelle lapselle niin pelottava paikka!! Kyllä meillä on välillä niin pelottavaa ollut lapsilla lääkäriin meneminen, että vähän siitä se ajatus lähti. Nuorin pelkää vieläkin labraan menoa, siksi sitäkin pohdin. Mutta eiköhän ne saanut hyvän kodin tuotakin kautta. :)

      Poista