maanantai 3. lokakuuta 2016

Jouluinen arvonta


Pitkästä aikaa ajattelin, että järjestän täällä blogissani arvonnan. :) Palkintona tällä kertaa on joulukalenteri ja samanlainen kortti sekä kolme jalkakylpysuolaa. Jalkakylpysuolat sisältävät minttua, joten sen avulla voi mukavasti rentoutua jouluhommien keskellä tai toki ihan muuten vaan. :)

Säännöt ovat tutut ja yksinkertaiset
1 arvan saat, kun kommentoit anonyyminä
2 arpaa, kun kommentoit ja olet myös lukijani tai liityt lukijakseni
Olisi kiva kuulla, että mikä on kaunein/kivoin joulumuistosi?

Muistakaa anonyymit jättää jonkunlainen nimimerkki, että teidät erottaa toisistaan sekä sähköpostiosoite mistä saa kiinni. Kirjoitelkaa myös, että monellako arvalla olette mukana.
Arvonta aikaa on ensi sunnuntaihin asti eli 9.10.

Mukavaa lokakuun alkua kaikille sekä arpaonnea!! <3

24 kommenttia:

 1. Kyllä se paras muisto jouluista on silloin, kun mummikin oli meidän kanssa joulua juhlimassa. Oli kunnon perhejoulut, syötiin hyvin, avattiin yhdessä lahjoja ja valvottiin myöhään supisemassa siskon kanssa kerrossängyssä.
  Osallistun arvontaan ja jos voitto osuisi kohdalle, antaisin joulukalenterin äidilleni lahjaksi <3

  VastaaPoista
 2. Oi kun kiva arvonta, mukana kahdella! Mun mieleenpainuvin ja kaunein joulumuisto on, kun nuorena aikuisena asuin Englannissa, mutta pääsin jouluksi kotiin Suomeen. Hetki jouluaaton hartaudessa kotikirkossa läheisten kanssa oli todella koskettava. <3

  VastaaPoista
 3. Oi, jalkakylpysuolat kuulostavat ihanilta!
  Ihanin joulumuistoni on viime joululta, kun osallistuin ensimmäistä kertaa aattoaamun jumalanpalvelukseen. Kirkko oli vanha ja pieni puukirkko, joka oli lämmitetty varta vasten tilaisuutta varten. Musiikki painotteinen palvelus oli kaunis ja tunnelmallinen ja kuinka ihan olikaan palata aamuhämärissä kotiin lämpimän glögimukin ääreen.

  Kahdella arvalla olen mukana :)
  -Anna

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan. :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Paljon on ihania joulumuistoja, mutta yksi mieleenpainuvin muisto on lapsuusjoulusta kun toivoin tosi paljon jätti isoa pehmonallea ja joulupukki toi sen. Nalle on muuten vieläkin tallessa.
  Kahdella mukaan.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Tosi kiva, kun jaksat tällaista järjestää :) Olen kahdella arvalla mukana!
  Näin äkkiseltään tulee mieleen joulumuisto lapsuudestani, kun aattona kylään tuli pukki mukanaan ihka oikea "Petteri Punakuono", jolle saimme syöttää piparia :)

  VastaaPoista
 7. Voi toki minä haluaisin joulukalenterin itselleni, kahdella arvalla mukana. Takana on jo 63 joulua, enkä osaa sieltä nyt valita yhtä muistoa, on ollut perhejouluja ja surullisia yksinäisiä jouluja.

  VastaaPoista
 8. Tuttuna lukijana kahdella arvalla mukana ja sähköpostin tiedätkin. :) Kauniita joulumuistoja on paljon, mutta yksi ihanimmista kun sain kauan kaipaamani korurasian joka soittaa kaunista sävelmää ja joutsenet liikkuu musiikin soidessa. <3

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana. Kyllä ne parhaimmat muistot liittyy lapsuuden jouluihin. Mummulassa, serkkujen kanssa.

  VastaaPoista
 10. Mukana kahdella arvalla :) Rakkaita joulumuistoja on monta, mutta yksi parhaista on se, kun olimme kuusenhakureissulla koko poppoo, ja lunta oli niin paljon, että pikkuinen Jeppe-koira ei pystynyt hangessa etenemään, vaan piti kantaa :) Oli ihanaa, kun oli vielä valkeita jouluja.

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana. Mukavin joulumuisto on se, kun lapsena haettiin aina isän kanssa kaksin kuusi metsästä aattoaamuna. murmeli2006@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Kyllä se ikimuistoisin joulu on ollut vuonna 2014, koska silloin 23.12 syntyi esikoistyttäremme. Vaikka vietimme sen sairaalassa, niin silloin olimme ekoja päiviä perheenä <3
  Vierellä oli oma pieni tonttumme tonttulakki päällä. Joulua omine jouluherkkuinemme vietimme sitten tapaninpäivästä eteenpäin kun kotiin siraalasta pääsimme. Silloin onnellisuuden itku kyllä pääsi, kun rosollia tein ja katoin ulos ikkunasta, mssä satoi hiljalleen lumihiutaleita ja kuuntelin oman nukkuvan tyttären tuhinaa. Se hetki oli jouluisen kaunis!

  VastaaPoista
 13. Ihana arvonta!
  Kahdella arvalla mukana!
  Kaunein joulumuistoni on, kun olimme iso-mummon luona viettämässä
  joulua.

  VastaaPoista
 14. Ihana arvonta ja mukana olen! Tervetuloa blogiini vastavierailulle.

  VastaaPoista
 15. Ihana arvonta ja mukana olen! Tervetuloa blogiini vastavierailulle.

  VastaaPoista
 16. Mukana yhdellä arvalla. Kiitos mahdollisuudesta voittaa :)

  Mukavin joulumuistoni... Hmm muistoja on paljon, osa tapahtumahetkellä itkettäviä nykyisin lähinnä huvittavia,mutta mikähän niistä olisi kivoin.

  Ajokortti-ikään päästyäni aloimme naapurintytön kanssa käydä Joulukirkossa, yksi kerta on jäänyt minulle erityisesti mieleen. Siellä kirkossa seisoessani ja evankeliumia kuunnellessa, lämmin ailahdus tuli sydämeeni. Tuli sellainen tunne, että kaikki menee niin kuin pitääkin, minulla oli hyvä olla. Tätä samaa tunnetta olen monesti kaivannut sen jälkeenkin, mutta uudestaan ei ole enkelin siipi sydämeeni hipaissut.

  VastaaPoista
 17. Mukana yhdellä arvalla!:)
  Martsu

  VastaaPoista
 18. Joulukalentereja ei voi olla ikinä liikaa, siispä mukaan yhdellä arvalla. ^^

  Kaunein joulumuisto lienee jostain ihan varhaislapsuuden ajalta, jolloin asuimme vanhempieni kanssa vielä pääkaupunkiseudulla. Jouluksi lähdettiin kuitenkin maalle isovanhempien luo ja sinne tulivat myös kaikki neljä tätiä miehineen ja lapsineen. Talo oli täynnä vilinää, tupaa hallitsi joulukuusen lisäksi metrien mittainen joulupöytä ja serkkujen kanssa oli mukava leikkiä aamusta iltaan.
  Nykyään tällaiset joulut ovat vain muisto, kun isovanhemmat ovat menneet ja serkuillakin on omat perheet ja traditiot. Lämmöllä kuitenkin muistan ja olen iloinen että sain tuollaisia isoja sukujouluja kokea edes muutaman.<3

  VastaaPoista
 19. Mukavin joulumuisto on se jännitys, mikä lapsena kutkutti mieltä iltaan ja lahjojen jakoon saakka... :)
  Kahdella arvalla mukana. :)
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 20. Mieleenpainuvinta lienee isäni ilme, kun radioista kuului joulurauhan julistuksen jälkeen "oi muistatko vielä sen virren" ja hänen äitinsä oli marraskuussa kuollut. Jotain niin kaihoisaa ja lauluun eläytyvää!

  Kahdella arvalla mukaan!
  :)

  VastaaPoista
 21. Yhdellä mukana ihanassa arvonnassa.
  malla.koivukangas@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana!
  Joulumuistoista on vaikea valita vain yhtä... ainakin keski-euroopan joulumarkkinoilta on monta ihanaa jouluista muistoa!

  VastaaPoista
 23. Lapsuuden joulusta muistan, kun veljet 2 ja sisko ja minä pelatiin aina jouluna bingoa (äidin karkeilla ) meillä oli kyllä tosi hauskaa. Lopuksi sit anetiin äidille jokainen vähän karkkia.Lähden kahdella arvalla mukaan olen lukija.

  VastaaPoista
 24. Mukana kahdella arvalla.
  Joulumuisto? Vähän vaikeaa valita, kun on niin monta mukavaa muistoa ... Sanotaanko vaikka papan antama Tapaninpäiväajelu oikeassa reessä hevosenkellon soidessa hepan askelten tahtiin.

  VastaaPoista