torstai 17. joulukuuta 2015

Joulukuun seitsemästoista päivä


HAASTE KUULUU NÄIN:

Jaa blogissasi kuva/kuvia lapsuutesi joulusta ja kirjoita pieni kuvateksti, tarina, muisto tai perinne joulunvietosta siihen aikaan. Mainitsethan myös vuosiluvun. Haasta mukaan haluamasi määrä bloggareita, joiden tiedät olevan jouluihmisiä. Merkitse postauksesi yllä olevalla haastekuvalla.

Haastan mukaan seuraavat blogit:


Kiitos Mimura Jouluisia hetkiä blogiin haasteesta!! :)
Mä en osannut valita vaan yhtä kuvaa. Mä jotenkin tykkään näistä kaikista kolmesta kuvasta itse. :) Ylimmässä kuvassa koristelen joulukuusta, vuosi on -77 tai -78. Äitikään ei kunnolla muistanut, joten tarkempaa vuosilukua ei ole. :)

Keskimmäisessä kuvassa oon saanut uuden yöpuvun itselleni ja uudet rattaat ja koiran. Tuo koira on kulkenut mun mukana siitä saakka. Ihan joka paikkaan tämä koira ei ole päässyt, mutta edelleen tallessa. Kuva on luultavasti vuodelta -78.

Alimmassa availen jouluaattona paketteja, vuodesta ei tietoa. Olisinko kaksi vuotta tuossa. :)

Muistikuvia mulla ei itselläni ole näistä. Olen kuullut, että kun sain itselleni vaunut joululahjaksi, niin olin avannut ainoastaan ne ja lastannut muut paketit niiden kyytiin ja tönäilin niitä sitten. :) Tää oli aika hauska juttu itsestäni.

Kiitos Mimura haasteesta!! :) On niin mukavaa aina kaivella näitä vanhoja kuvia ja varsinkin nää joulukuvat on tosi kivoja.

Enään viikko jouluaattoon... Jännittäviä aikoja siis elellään! ;)

Mukavaa torstaita kaikille!! <3

6 kommenttia: