keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Joulukuun kuudestoista päivä


Haaste

Sain Tontulta haasteen, Jouluinen Ihmemaa blogista. Lämmin kiitos siitä!! <3

1. Vastaa kysymyksiin
2. Haasta 2 bloggaajaa

(haastajan saa myös mainita)

1. Milloin rupeat innostumaan joulusta?
Ympäri vuoden joulu on mielessä. <3 Mutta kyllähän sitä jouluinen fiilis tulee, kun syksyn pimeys saapuu ja saa ruveta kynttilöitä kaivamaan esille. Siinä kohtaa sitä aletaan ihan tosissaan odotella.

2. Onko sinulla joulukalenteri?
Tänä vuonna itselläni ei ole ollenkaan joulukalenteria. :)

3. Lempi jouluelokuvat?
Holidaysta tykkään tosi paljon. New Years Eve ei niinkään täysin jouluinen ole, mutta vähän kuitenkin, siitä tykkään. Myös Artturi Joulu, joulupukin poika on kiva. Yksin kotona kakkonen on kans kiva ja Grinch... Onhan niitä tosi paljon ihania joululeffoja. <3

4. Mitä teidän joulupöytään kuuluu?
Meillä ei ole ihan perinteinen joulupöytä. Mutta oma jouluni ei ole joulu, jos minulla ei ole kinkkua ja perunalaatikkoa. Nää on ihan kaikista tärkeimmät, nam!! <3 Meillä joulupöytään saa jokainen lapsi esittää yhden oman toiveen herkkuruokien suhteen. Vanhin toivoo mummon tekemää jauhelihakastiketta ja perunoita, toiseksi vanhin kanansiipiä ja kaksi nuorinta syövät kinkkua ja sen lisäksi perunamuusia. Joten ei mitään kovinkaan ihmeellisiä, mutta jokaisen herkkuja. :) Aaton jouluaterialla onkin sitten tarjolla myös perinteisiä laatikoita, kalaa, punajuuria, kurkkusalaattia ym.

5. Onko sinulle jouluperinteitä?
Haudoilla käynti on meidän perheen jouluperinne. Samoin aattona katsotaan yhdessä joulurauhanjulistus ja lumiukko sekä Samu Sirkka. Tässä nyt ainakin muutama.

6. Mitkä ovat lempijoulualulusi?
Niitä on paljon. Mutta tänä vuonna uusi tuttavuus ja todella kaunis on Taivas sylissäni. Sydämeeni joulun teen on aivan ihana. Samoin Walking in the air ja moni muu.

7. Joulutoiveita?
Mulla ei ole mitään sen suurempia joulutoiveita, kun että saamme olla koko perhe yhdessä läheisten kanssa. Se on ihanaa. <3

8. Mitä teet lomalla?
Ollaan vaan!! :)

Itse haastan mukaan:

Mimuran Jouluisia hetkiä blogista ja Sarin Rasat ja rakkautta blogista.

Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille!! <3

2 kommenttia: