tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeskymmenestoinen päiväTasan kaksi yötä jouluun. Niin on kovaa vauhtia mennyt tämäkin syksy ja joulu on ihan lähellä. <3 Ihanaa!! <3
Meillä on tehty siivoukset ja käyty kaupassa ja viimeinenkin joululahja on käyty ostamassa. :) Yhtä joululahjaa kun ei voinut tätä aiemmin käydä ostamassa. Laitan kuvaa siitä sitten joulun jälkeen, kun se tulee meidän neidille joululahjaksi. Katotaan oonko saanut pidettyä salaisuuden vai onko neiti jo arvannutkin sen!! :D Joululahja pinkka odottaa saunassa peittojen alla, joten tänä vuonna meillä ei käydä joulusaunassa. ;) Eipä meillä nyt tässä viime vuosina olla käytykään, kun aatonaattona on oltu kylpylässä. Tänä vuonna mieheni menee lasten kanssa kylpylään ja mä katselen varmaankin ikkunan takaa, tämä vielä mietinnässä ja harkinnassa. Mutta ei se mitään, tänä vuonna näin. Meillä on muutenkin näitä perinteitä rikottu tänä vuonna, niin yksi lisää ei haittaa. Kokeillaan ja jos joku ei toimi, niin ensi vuonna sitten vaihdetaan eri tavalla. Hautausmailla mennään huomenna käymään koko perheen voimin ja itse leivon vielä kaksi kuivaa kakkua.

Meillä on joulukalenteria katseltu tv2:lta, niinkun varmaan aika moni muukin. ;D Onko teillä minkälainen ajatus siitä? Meillä on kaksi nuorinta tykänneet ihan tosi paljon. He odottavat joka päivä, että katsotaan kuinka homma edistyy. Ensin alkuun tietty meni hetken aikaa ennenkun siihen pääsi mukaan, mutta meillä on kovasti tykätty se ollut. :) Tokihan mun mielestä Toljanteria ei mikään voita, mutta ihan hauskaa tätä on ollut seurailla. Tämän päiväinen kalenteri meillä on vielä katsomatta. Kaksi nuorinta on touhunnut tämän päivän tässä meidän mukana ja ajateltiin vasta ihan illalla se katsoa rauhassa. Jännitystä heille siitä odotettavissa. ;)

Oikein ihanaa tiistaita kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Mun lemppari joulukalenteri oli lapsuudessani nähty Histamiinin joulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Histamiini on kyllä ihana!! <3 Meillä nuorimmainen haluaa aina katsoa yhden tietyn päivän meidän dvd:ltä. Hän tykkää niin kovasti hiiristä, ne hiiret ovat ihan hänen lemppareitaan. :)

   Poista
 2. Meillä ovat pojat tykänneet joulukalenterista, ja minustakin Maltti on jotenkin mukavampi tässä kuin aiemmin Pikki kakkosessa, joten olen itsekin seuraillut. Toljanterit ovat dvd:llä ja niitäkin välillä katseltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan myös katseltu kahden nuorimman kanssa tuota joulukalenteria. Aluksi tosiaan tuntui sille, että ei meinaa edetä ollenkaan ja onhan ne jaksot tosi lyhyitä, mutta ihan mielenkiintoinen on ollut.
   Toljanteri ja Histamiini on meillä molemmat dvd:llä. Niitä on meilläkin välillä katseltu. :)

   Poista