keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Aatonaatto


Aatonaatto, voi kuinka päivää on odotettu jo kauan. Lapsista aika on tuntunut ikuisuudelta, aikuisesta ei ehkä niinkään. ;) Meidän tilanteet muuttuu niin nopeaa tahtia, että aina ei perässä pysy. Eilisen suunnitelmat meni ihan uusiksi... Mutta ei se mitään!! Tähän on täällä totuttu. Eilen suunnitelmissa oli vielä kylpyläkäynti, tänään se muuttui. Mieheni lähtee kolmen lapsen kanssa uimahalliin ja minä nuorimman kanssa mummon ja papan luokse. Nuorimmainen heräsi tänä aamuna niin tukkoisena. Sovittiin sitten, että kylpyläreissu siirretään ensi vuoden alkuun, varmaankin tammikuun loppuun, että kaikki pääsee matkaan mukaan. :) Onneksi mummolla ja papalla ei ollut suuria suunnitelmia, niin pääsemme nuorimman kanssa heidän luokseen ja on hänellekin kivaa tekemistä.

Mä sain juuri kuivat kakut uuniin ja viimeinen pesukoneellinen pyörii. Mieheni pesee vessat ja sen jälkeen onkin kaikki muut tehty, paitsi kanansiivet pitää paistaa ja kinkku laitetaan ensi yöksi. Eli todella ollaan hyvällä mallilla, ihanaa. <3

Jännitystä on niin paljon ilmassa, että nukkuminen tuo oman haasteensa. :D Onneksi huomenna jännittäminen ehkä hiukan helpottaa. ;) Nuorimmainen ei meinaa saada illasta unta ja aamusta uni ei meinaa riittää kovinkaan pitkälle. Mutta pian meilläkin päästään taas normi nukkumiseen. Onhan tää niin jännittävää!!

Nyt me ruvetaan kahden nuorimman kanssa katsomaan joulukalenteria. :) Nuorimmainen sai eilen silmälasit ja juuri kävi sanomassa, että äiti ihanaa, kun mä nään nyt kunnolla. <3 Näin nopsasti huomannut, että ne onkin ihan hyvä juttu.

Ihanaa aatonaattoa jokaiselle!! <3


2 kommenttia: