tiistai 8. joulukuuta 2015

Joulukuun kahdeksas päivä


Tänään on illasta kaikkien musiikkiluokkien joulukonsertti. On ihanaa mennä sinne!! <3 Itse nautin näistä jouluisista musiikeista niin paljon, että ei haittaa, vaikka käydään useammassakin konsertissa. Neiti soittaa Jouluyön hymnin siellä kanteleella. On sitten hetkeksi aikaa esiintymiset tässä. On varmaan koko luokalla pientä väsymystä jo. Mutta kyllä täytyy sanoa, että iso kiitos menee myös opettajille, kun jaksavat vuodesta toiseen esiintymisiä järjestellä. Ihmisiä näissä konserteissa on aina paljon. Yleensä kirkko ihan täynnä. Keväällä sitten toinen konsertti.

Mä sain tänään paketoitua loput paketit ja huomenna laitan postiin kortit ja viimeisen lähetettävän paketin. :) Postikortit saa lähettää 14.12. asti halvemmalla eli 0,80€:n hinnalla. Ei mennyt mun korttien lähettäminen ihan viimetippaan tällä kertaa. ;) Kirjoitettuna ne on olleet jo jokusen aikaa, mutta mietin, että voiko tänä vuonna kortteja lähettää ollenkaan. Jos postin lakko olisi jatkunut pidempään, niin olis jäänyt kyllä tämä homma välistä. Onneksi näin ei ollut, vaan saan laittaa kortitkin matkaan.

Iloisia ajatuksia tähän tiistai päivään jokaiselle!! <3


2 kommenttia:

 1. Teillä onkin musiikia riittänyt tässä joulukuun alussa.
  Kivaa tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on!! :D Mutta ihan kiva, kun nyt tän päivän jälkeen rauhottuu. Kyllähän se pienelle on aika rankkaa, kun koko aika pitää olla valmis esiintymään, vaikka siitä todellakin nauttii. Eipä tätä muuten kyllä tehtäiskään.
   Kiitos, samoin sinne!! :)

   Poista