tiistai 25. marraskuuta 2014

Tetran mallisia hernepusseja ja muita juttuja



Pitihän mun tämä pitkäaikainen haaveeni toteuttaa. :) Pikku hiljaa näitä haaveissa oleviakin asioita tulee tehtyä. Ompelin siis tetran mallisia hernepussseja. Oli kyllä tosi hauskaa!! Ja mä sain ompelukoneenkin toimimaan tosi hienosti. Oon niin iloinen siitä!! Kun nyt hallitsen sen ompelukoneen, niin kyllä mä meinaan ne kuvio ompeleetkin sillä opetella. Tuskin nekään kovin hankalia on. Mutta se opettelu menee kyllä joulun jälkeiseen elämään. ;) Tähän väliin en viitsi ottaa enempää hommia itselleni. Eiköhän tässä nyt ole jo riittävästi puuhaa.

Joululahjat ovat niin hyvällä mallilla, että multa puuttuu enään lahjakortit (yksi niistäkin jo ostettuna), yksi karkkirasia ja pari pientä juttua. Vähän tässä mietinnässä, että vieläkö ostetaan kahdelle nuorimmalle Frozen dvd lahjaksi. Saa nähdä nyt sitten! Se leffa kun on meillä ollut lainassa veljeni perheeltä, niin ehkä olis aika jo palauttaa se omistajille. ;) Mutta on sitä katseltu ja lauluja osaavat jo ulkoa. Ens viikolla olis tarkoitus loput lahjat käydä hakemassa ja yksi paketti pitää vielä postittaa. Sen jälkeen saadaan vaan nauttia ihanasta joulutunnelmasta. <3 Joulutunnelmasta saadaan nauttia myös kahdissa joulumyyjäisissä ja ens lauantaina tätini luona suvun perinteisissä pikkujouluissa. Joten mukavaa puuhaa tiedossa!! <3

Oikein mukavaa tiistaita jokaiselle!! <3

6 kommenttia:

  1. Oi, nuo hernepussit tuo muistoja mieleen lapsuudesta ja koulun liikunta tunneista ala-asteella. Ihania. <3 Voisin huolia nytkin stressileluksi itselleni tuollaisen. ;)
    Sulla on lahja touhut kadehtittavan hyvällä tolalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Mä muistan kun oli tämän mallisia trip purkkeja!! Mun mummo teki hernepusseja, jotka oli sammakon mallisia. Nekin oli niin hienoja!! :)
      Minkälainen olis kaikista kivoimman värinen näistä? Jos vaikka löytäisi tien perille saakka.... ;)

      Poista
    2. Sininen missä on eläinten kuvia vai mitä lie ois kivoin. :)
      Me tehtiin koulussa huovasta sammakon mallinen hernepussi ala-asteella. :)

      Sinulle ois jouluinen haaste blogissani. :)
      http://minttu-mietteet.blogspot.fi/2014/11/seitseman-jouluista-salaisuuttani.html

      Poista
    3. Pistetäänpä korvan taakse tuo pussukan väritoive!! ;)
      Kiitos haasteesta!! <3 Otan sen mielelläni vastaan!! Yritän tässä viikonlopun aikana saada sen toteutettua. :)

      Poista
  2. Tuon malliset hernepussit olisivatkin hauskaa vaihtelua perinteisille neliön muotoisille (olen päiväkodissa töissä ja hernepussit ovat aina kova juttu)! Oliko sulla joku tietty käyttötarkoitus näille, vai ihan vaan huvin vuoksi? :) -Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli munkin mielestä kiva idea, kun on tetran mallinen!! :) Näitä oli hauska heitellä. ;) Mä oon tehnyt näitä vähän joulupaketteihin ja kävin viemässä lähetysmyyjäisiin kasan. Oon pitänyt monta vuotta pallokoulua ja hernepussit ovat todella suosittuja siellä!! :) Lapset näistä tykkää joka paikassa!!

      Poista