maanantai 24. marraskuuta 2014

Sillkikuva kynttilöitäTänään tuli vähän ahkeroitua taas myyjäis juttuja eteenpäin. :) Sunnuntaina on ensimmäiset myyjäiset ja toiset sitten heti perään seuraavana viikonloppuna. Ne onkin sitten kaksi päiväiset. Myytävää kyllä pitäisi olla ihan riittävästi. ;)

Huomenna olis tarkoitus saada testattua laina ompelukone... Saa nähdä kuinka mun sen kanssa käy... Toivottavasti saan sen edes päälle. :)) Äitini ompelukone on sellainen niin perusjuttu, jolla onnistuu ompelemaan. Mutta tuo toinen kone ei ollut ihan yksinkertainen. Se, mikä siinä koneessa on tosi hienoa, niin sillä sais tehtyä vaikka minkälaisia koristeompeleita!! Ehkä mä vielä opin. ;) Onpahan vähän aivojumppaa!! Sydämet odottaa omaa ompeluvuoroaan ja sit mulla on pari tyynyä ja ihan kovasti mua houkuttas kyllä kokeilla hernepusseja. Mutta kuten aina, niin ideoita on enempi taas, kun tuota aikaa. :D Onneksi sunnuntaihin nyt vielä aikaa on. Perjantaina käydään viemässä toiseksi vanhin lentokenttähotelliin, joten silloin ei ihan kauheesti ehdi näpertää. Paitsi autossa ehtii hyvinkin kutoa, kun useampi tunti tulee siellä istuttua. ;)

Tänään siis sain aikaan nuo kynttilät. Näitä on tosi kiva tehdä!! Nuo kuvissa olevat lähtee sunnuntaina matkaan ja myyntiin. Jokaiseen kynttilään laitoin varoituksen, että kukaan ei jätä kynttilää yksikseen palamaan. Niinkuin ei koskaan kynttilöitä saakaan valvomatta jättää. Meillä on muutaman kerran meinannut käydä vähän huonosti kynttilän kanssa, kun oon jättänyt palamaan itekseen keittiöön... Tuikkuja nyt vielä jollain tavalla uskaltaa hetkeksi jättää, mutta pitkiä kynttilöitä ei... Meillä meinas mansetitkin palaa, onneksi ei kuitenkaan mitään käynyt!!

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa ihan jokaiselle!! <3

P.s. Piti tuohon jo kirjoittaa, että enään tasan kuukausi jouluaattoon!!! Siis niin lyhyt aika!! Ihanaa!! <3

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3 Näitä on niin kiva tehdä!! Tai näitäkin.... ;)

   Poista
 2. Kauniita kynttilöitä ♥ Hyvää alkanutta viikkoa ★

  VastaaPoista
 3. Piti tulla kehumaan sitä avainnauhaa - ihanan värinen, vaikka blogikuvan perusteella valitsinkin :) Tuli jo eilen postissa, mut väsytti töiden jälkeen niin, ettei jaksanut jättää viestiä...oli jo tänään käytössä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla!! <3 Kyllä se tosiaan vähän erivärinen oli luonnossa, kun kuvassa. Kauheen vaikeeta saada kameralla oikeanvärisiä.... Onneksi hyvin ehdit vielä tänäänkin viestin jättää.
   Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinne!! <3

   Poista
 4. Ihanat kynttilät! Aina mukava lahja saada ja antaa!
  Nauti joulun hiipivästä tunteesta ja lämmin henkäys täältä etelän auringon alta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! :)
   Kyllä nuo kynttilät on sellainen takuuvarma monelle lahjaksi annettava. Oikein ihania hetkiä etelän aurinkoon!! Meillä lähtee perjantaina toiseksi vanhin kohti etelän lämpöä. On hänen ensimmäinen ulkomaanreissu. Saa nähdä kuinka se sujuu. ;) Muutaman asian, kun poika muistaa, niin hyvä on. :D Hänelle kun aina sattuu ja tapahtuu.... Leirikoulussa kävivät hakemassa tikit sormeen. Toivon mukaan tällä kertaa pääsee vähän vähemmällä.
   Oikein ihania jouluisia hetkiä sinulle!!

   Poista