lauantai 22. marraskuuta 2014

Joululahja paketointia


Lämpimästi tervetuloa kaikille uusille lukijoilleni!! <3 Kiva, kun olette löytäneet tänne!!

Mä tässä eräänä iltana sain aikaiseksi paketoida kasan joululahjoja. <3 Ihanaa!! Oli kiva, kun sai sitäkin hommaa jo aloiteltua ja osan saan jo antaa saajilleen. Ajattelin sitä mukaa niitä paketoida, kun tiedän, että saan heti antaa. Nuo narut kun ei kovinkaan nätteinä säily, jos niitä päällekkäin joutuu säilyttelemään. ;) Nämä kaikki saan siis ojentaa saajilleen jo tänään. Useampaan perheeseen ovat menossa. Tykkään tosi paljon tuosta punaisesta paperista!! Jos Ikeassa vielä seuraavalla reissullani näitä on, niin otan kyllä mukaani. Paperia kun voi käyttää ympäri vuoden. Ihan tuollaisia peruspaketteja ja muutamaan pakettiin laitoin tuollaiset pienet valkoiset sydämet.

Olen tehnyt noita ontelokuitukoreja ja tässä olen miettinyt, että mitähän kaikkea niihin voisi sisälle laittaa. Nyt tuossa paketissa, mikä on sellofaaniin käärästy on suolapurkkeja ja kaunis lasinen basilika purkki. Saaja kun tykkää kovasti ruuanlaitosta, niin tämä on hänelle oikein sopiva lahja. Tietty ihan perinteinen sisus on Fazerin siniset konvehdit. :) Ne kun ovat aika monen suosikkeja. Mutta olen laittanut niihin myös tuikkuja ja kauniin tulitikkurasian. Myös lumiukkosoppa ja muki sopii sinne kans. Pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, mausteita, leivontavälineitä voi laittaa sisään. Olisko teillä ideoita, että mitä muuta voisi laittaa?

Tänä jouluna meinaan kokeilla niitä suklaalusikoita. Saa nähdä, että mitä niistä syntyy! :) Epäonnistua niissä ei nyt ihan kauheesti kyllä voi.... Otetaan siis lusikka, johon sulatetaan suklaata ja sen voi sitten koristella vaikka niillä hopeisilla kuulilla/strösseleillä/nonparelleilla. Nämä ovat menossa ainakin yhteen perheeseen lahjaksi. Niistä voi sitten keitellä itselleen kaakaota. Tai miksei vaikka syödä ihan sellaisenaan. ;)

Oikein mukavaa lauantaita kaikille!! <3

8 kommenttia:

  1. Mä annoin kerran lahjaksi ontelokudekorin, jossa oli talviteetä, teesihti ja isopipari sisällä. Oli mieluisa lahja saajalleen. Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toihan on tosi hyvä idea!! Kiitos paljon vinkistä!! Meilläkin kun noita teen ystäviä löytyy, niin tämä idea otetaan ja toteutetaan. :) Uskon, että on ollut mieleinen lahja!!
      Kiitos, samoin hyvää viikonloppua sinnekin!!

      Poista
  2. Hei taasen! Isälleni kokoan saunakori, johon tulee kaikkea sauna-aiheista tavaraa parin jouluoluen kera. Äidilleni teen hemmottelukorin, johon tulee Body Shopin tuotteita, kuohuviinipullo ja lahjakortti yrttinyyttihierontaan. Tarkemmin en nyt sisältöjä muista, sillä olen palailemassa shoppailureissulta Turusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sä oot päässyt ottamaan oikein kunnon iritoton!! <3 Ihanaa!!
      Kiitos paljon sullekin vinkistä!! :) Aivan ihania ideoita myös!! Nuo saunajutut on tosiaan kans tosi kiva idea!! Kun miehille on usein niin tosi vaikeeta keksiä yhtään mitään... Kiitos paljon vinkistä!! Tuollainen hemmottelukori kuulostaa myös hyvältä!! <3 Ihanaa, kun saa jotain rentouttavia juttuja!!

      Poista
  3. Punainen lahjapaperi on kyllä todella kaunista ja sopii vuoden suurimman juhlan teemaan mitä parhaiten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon samaa mieltä!! :) Siitä saa erinäköisiä paketteja pelkästään narua vaihtamalla. Valkoinen olisi kans kiva nauhanväri.

      Poista