lauantai 4. lokakuuta 2014

Lokakuun alku


Niin se vaan on kääntynyt lokakuu.... Ihan hassua ajatella, että pian on se joulukuu!! Vajaa kaksi kuukautta ja saa jo avata ensimmäisen kalenteriluukun. Sitä täällä jo pohditaan ja mietitään, että mitähän niistä luukuista mahtaakaan tulla. :D Meidän neiti koko ajan sanoo, että äiti saa vaan koko ajan postista paketteja. Sanoin neidille, että niin saakin, mutta loppujen lopuksi nää paketit taitaa olla teille. ;) Hiukan rauhoitti hänen mieltään, mutta sitten yritti tulla tutkimaan paketteja. Sanoin, että kyllä menee koko kalenterin idea, jos niitä nyt jo rupee tutkimaan ja kurkkimaan. Kaikki on nyt nostettuna yhden kaapin ylimmälle hyllylle. Sinne neiti ei pääse edes jakkaran avulla! Ja hyvä niin! :)


Multa tilattiin tuollaisia avainkaulanauhoja. En tiennyt, että minkälaista tarkalleen tilaaja halusi, niin tein niitä sitten muutaman. Kauhean vaikea vaan saada netistä tilattua oikeanvärisiä helmiä, kun kuvat vääristää värit. Eipä näissäkään kuvissa oikein näy kunnolla nuo värit. Turkoosi oli värimaailma toive. Mä tilasin turkoosin värisiä helmiä ja sain muutamia täysin sinisiä.... Mutta mä tein sekä turkoosista että niistä sinertävistä. Ja ne mitkä eivät kaupaksi mene nyt, niin löytävät tiensä joulutorille ja joulupaketteihin. Mä pääsen marraskuussa kädentaidot messuille ja sieltä meinaan ostaa sitten näitä helmiä. Siellä kun pääsee niitä itse tutkimaan ja värejä katselemaan. Ihan perusvärejä kuten musta, valkoinen ja kirkas voi huoletta tilata netistä, mutta noita muita värejä täytyy vähän päästä katselemaan. Täältä kun sen verran pitkä matka lähimpään helmikauppaan, että parin helmipussin takia ei viitsi lähteä... Mutta niin ihanaa on mennä kädentaidot messuille!! <3 Niitä mä todella kovasti jo odotan!!!

Mulla kertyy noita villasukista jääneitä langanloppuja ihan reilusti.... Nyt päädyin kokeilemaan jämälankasukkia. Niistä tulee kyllä tosi hauskat Peppi Pitkätossu sukat. :D Tällä kertaa teen molemmista samanväriset, mutta miksei voisi tehdä ihan täysin erivärisetkin. Meidän neiti jo tilas sellaiset myös itselleen. Ja kyllähän mä meinaan neidin toiveen toteuttaa. Kunhan tässä saan vähän joulutori juttuja eteenpäin taas, niin kyllä se neitikin ne sukkansa tulee saamaan. Taitaa muutama lanka lähteä myös tuolta kädentaidot messuilta matkaan mukaan. ;) Kun niin tosi hyviä tarjouksia siellä aina on!! Kävin tänä kesänä yhdessä kaupassa, josta olen vaan netistä tilannut lankoja tai ostanut kädentaidot messuilta, niin olipahan hienoa käydä siellä!! Oli meinaan valinnanvaraa!! ;) Meidän vanhin totesi mulle sisään tullessaan, että en mä äiti enään ihmettele, että miksi sä tänne halusit. Pieni keskustelu täytyi käydä lasten kanssa, kun meinas nousta kauhea meteli, että miksi pitää koko ajan poiketa päätieltä.... Mutta saatiin siinä kohtaa sopivasti tauko ja siellä nurmikolla lapset pelas jalkapalloa ja saivat vähän jaloteltua, joten loppujen lopuksi meni kaikki hyvin ja kaikki olivat tyytyväisiä. :) Itse sain ihan rauhassa niitä lankoja siellä katsella ja valkkailla!!

Tänä viikonloppuna meillä on tiedossa ystävien tapaamista, säbää, uimareenejä, Tampere päivän juttuja ja seurakunnan tilaisuus. Siinähän sitä onkin tälle viikonlopulle kivaa tekemistä!! <3
Oikein mukavaa viikonloppua ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Hei! Toivottavasti mun paketti tuli perille :) Minä pääsen huomenna Seinäjoen käsityömessuille - ensimmäistä kertaa menen käsityömessuille. Jämälangoista tuli mieleeni, että on ollut jo vuodenpäivät tarkoituksena siivota lankalaatikkoni - nyt olenkin kutonut pois kokonaisia villalankakeriä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!! <3 Kyllä tuli paketti perille!! Mä en ole vaan saanut ajantasalle tuota meidän kalenteria... Meinaan sen tänään vihdoin tehdä!! :)
   Ihanaa, kun pääset käsityömessuille!! Mä oon muutamana vuonna ollut Tampereella messuilla ja on ollut kyllä niin ihanaa. Ihan yksin olen päässyt tai oon mä äitini kanssa ollut, mutta lapset ovat olleet kaikki mieheni kanssa. Ihanaa poimia kaikkia uusia ideoita!! Ja kun usein siellä on ollut sellaisia ideoita, mitkä ei ole edes hankalia toteuttaa!! :)

   Poista
 2. Täälläkin jo kovasti odotellaan jotta päästään joulukalenteria availemaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on välillä niin jännittyneet tunnelmat, että pakko saada pienten ajatukset ihan jonnekin muualle... ;) Oon yrittänyt suurimman osan kirjeistä ja paketeista avata vasta heidän mentyä nukkumaan. Että eivät näe edes niitä omien pakettiensa muotoja. :)

   Poista