perjantai 13. joulukuuta 2013

Salainen jouluystävä


Osallistuin Salaiseen jouluystävään ja mun kohdalla kävi niin, että ensimmäinen salainen ystävä jätti leikin kesken ja sain uuden. Mä en osaa edes sanoa mitään muuta, kun iso ja lämmin kiitos Ipana!!!!! <3 Näin paljon löytyi tänään postipaketin sisältä paketteja!!


Toivottavasti näistä mun pimeistä kuvista saa jotain tolkkua!! Mä sain ohjeet, että mikä pitää ensin avata. Sain lohdutuspaketinkin. <3


Nämä paketit piti ensimmäisenä avata!! Ja voi mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyikään. Hopeista joulukuusen nauhaa, kolme pakettia servettejä, ihania violetteja kulkusia, todella kauniita joulukortteja, tarroja ja paperipusseja.

Seuraavista paketeista löytyi ihanat lumiukko koristeet (näkyvät tästä vähän huonosti) ja lorupussi. Lorupussissa oli monta uutta lorua itsellenikin!! Iso kiitos!! <3


Näin kaunis tulitikkuaski!! <3 Aivan ihana!! <3


Enkelikoriste <3


Sekä ihana Muumipeikko piparkakkumuotti (tämmöistä mallia meillä ei ollutkaan vielä), miten osasitkin oikeaan aikaan laittaa nämä. ;) Kahdelle nuorimmalle on tulossa huomisesta joulukalenterisukasta uudet piparkakkumuotit ja tarkoitus olisi tehdä allergiapipareita. Neiti ainakin on sellaisessa kunnossa, että hän ainakin pystyy leipomispuuhia puuhailla. Ja saamme myös uusia Muumeja!! Ihanat punaiset joulupallot löytyi myös, muffinssivuokia (nämä taitaa mennä neidin muffinssien tekemiseen, hän on niistä niin innostunut) ja tosi kaunis sydänkoriste, jossa lukee Oi ihanaa Joulun aikaa.

Tosi iso ja lämmin kiitos Ipana näin runsaasta ja ihanasta paketista!! Tämä piristi todella tätä päivää!! Itse olen päivän maannut sängynpohjalla potien pientä flunssaa ja toiseksi vanhimman kohdalta saatiin niin kurjia uutisia reuman epäilyn suhteen, että tämä oli ihana yllätys!!! Kyllä nyt pöpöt häviää täältä tämän ihanan paketin myötä!!! :)

6 kommenttia:

 1. Mä oon niiiiin iloinen että sait noin ihania paketteja ja juuri tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sari!!! <3 Tuntui itsestä myös niin täydellisesti ajoitetulta. Kyllä tuli hyvä mieli!!

   Poista
 2. No jopas on ihana paketti!!! Tätä Salainen Jouluystävä parhaimmillaan on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!!! <3 Paketti on aivan ihana!! Kyllä tämä oli niin mahtava yllätys!!

   Poista
 3. Kiva että paketti tuotti iloa, vaikka aika nopealla aikataululla sen kokosinkin, kun sain tietosi vasta alkuviikosta, ja yritin paketin laittaa postiin niin, että se varmasti ehtii perille ennen määräaikaa.

  Voimia ja jaksamisia teidän koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3 Kyllä toi iloa tänne ja paljon!! <3 Niin kurja päivä oli silloin, että tämä piristi ihan tosi paljon!! Lämmin kiitos sinulle vielä kerran tästä!! <3

   Ihanaa joulun odotusta sinulle!!

   Poista