lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulukuun neljästoista

Mulla on ollut tässä parin päivän aikana aikaa katsella vanhoja kuvia, kun oon makaillut vaan. Voi mitä ihania muistoja ne tuokaan!! Tässä on muutama kuva, jotka on otettu muistaakseni kaksi vuotta sitten jouluna. Kyllä rupeskin mieli tekemään After Eight muffinsseja. :P Ehkä täytyy tänä jouluna niitä tehdä... Toiseksi vanhin sanoi itse tekevänsä riisimurokarkkeja. Tänään meillä piti olla leipomispäivä, mutta mä en vielä jaksanut niin paljoo ja neiti ei ihan yksistään siitä selviydy, joten piparit valmistuu jonain toisena päivänä. Eikä siinä mitään! Kyllä me vielä ehditään.

Tänään mieheni oli kahden nuorimman kanssa neidin esiintymisessä ja olivat tykänneet kovasti. Neiti oli ihan innoissaan taas esiintymisestä ja mikä parasta, niin arvoista oli tullut voittoja. Tämän illan tilaisuudessa oli arpoja myyty ja kaksi nuorinta olivat molemmat voittaneet pienet palkinnot. Ilta pelastettu. ;) Huomenna meillä on seurakunnan joulujuhla, ihan tosi kiva. Siellä on aina niin mukava tunnelma!! <3

Oikein ihanaa lauantai-iltaa ihan jokaiselle piipahtajalle!! <3

P.s. Tässä taas tämän päivän luukut:


2 kommenttia:

 1. Kivoja piparimuotteja. :) Minultakin löytyy tuo kissa.
  Huilaile kaikessa rauhassa, niin olet ainakin jouluna sitten terve. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitini oli löytänyt nuo piparimuotit ja saajat olivat tosi onnellisia!! <3 Meillä ei tuon mallisia ollut ollenkaan, joten ilolla otettiin vastaan.
   Kiitos!! <3 Kyllä nyt on kaikenmaailman pikkupöpöt löytänytkin mut... Mutta kyllä tämä tästä ja viikonloppunahan on sopiva aika sairastaa. ;)

   Poista