maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun toinen päiväTänään on ollut taas äidin askartelupäivä. ;) Toki ehdittiin me nuorimman kanssa käydä nauttimassa tuosta ihanasta talvisesta kelistä aamusta ja pyykättykin on sekä tavaroita laitettu paikoilleen. Mutta onneksi vielä jäi aikaa näihinkin juttuihin. Toripäivä lähestyy kovaa vauhtia, mutta onneksi mulla on hyvällä mallilla kaikki. Tänään virkkasin muutaman pienen ontelokuitukorin, joihin laitoin sisään tuikkuja. Ajattelin, että jos joku haluaa ostaa valmiin joululahjan, niin on paketoitunakin jo.
Facebookissa tänään julkaisin kaikenlaisia juttujani, niin kovasti siellä kyseltiin tekstillisten tyynyjen perään... Kotoa löytyy kuuteen tyynyyn aineet, joten niitä mä tässä vielä joku päivä ompelen. Muutaman kahvisaippuan meinaan tehdä sekä kaksi kranssia. Siinä sitä onkin sitten uudet jutut tehtynä. Eli ei mitään stressiä myytävistä. :)
Tästä on hyvä alkaa uusi viikko!! :) Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

2 kommenttia:

 1. kauniit.♥ sulla onkin siellä mukavia puuhia tiedossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna!! <3
   Kyllä on ollut ihan mukavaa puuhastella, mutta kun äiti yrittää jotain tehdä, niin kyllä täällä heti tapahtuu jotain... ;) Tappelu ainakin saadaan heti pystyyn... Onneksi kuitenkin jo hyvällä mallilla hommat. Tänään tein kahvi-vaniljasaippuoita, niistä kuvaa toisena päivänä, kun kamerasta loppui akku...

   Poista