lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulukuun kahdeskymmenes ensimmäinen



Kolme yötä jouluun on.... Niinpä!! Enään kolme yötä!! Sitten palkitaan lasten odotus. Meillä on tänä aamuna vietetty joulujuhlia neidin koululla, mieheni pääsi vähäksi aikaa osalliseksi myös yläkoulun juhlaan, kun toiseksi vanhin piti sieltä käydä hakemassa. Neidin ja isojen poikien koulut ovat ihan lähekkäin, mikä todella helpotti tänään tätä asiaa. :) Pääsi kävellen koululta koululle, mutta pyörätuolin kanssa ei toiseksi vanhin olisi itsekseen päässyt, niin mieheni kävi sitten hänet hakemassa. Oli ollut kuulemma kiva näytelmä, missä vanhin oli mukana. Harmi vaan, kun sinne ei päästy... Mutta ihanaa, kun vielä pääsimme joulujuhliin!! <3 Kyllä niissä vaan on ihana tunnelma!! <3 Sen huomasi, että neidin koulussa on musiikkiluokat. Kyllä oli kaunista musiikkia tarjolla!! Ja aivan ihania esityksiä!!


Aamulla vaan oli koko porukalla tosi aikainen herätys ja nämä on meidän perheelle aina tosi haasteellisia... Lapset ovat kaikki sen verran aamu-unisia, että kaikkien ylös nostaminen on aina oma operaatio, mutta tänäänkin oltiin ihan ajoissa joka paikassa!! :) Koululaiset saivat jokainen tosi hyvät todistukset!! Kyllä tämä äiti hiukan hämmästelee, että mistä ihmeestä ovat noin hyvät geenit saaneet, että monia asioita ymmärtävät ja osaavat paljon, paljon paremmin, kun mitä itse onkaan osannut.... Mutta hyvä niin!! :)


Tänään on jo ehditty siivota (TAAS!!) ja kuusikin kasattuna ja koristeltuna. Vielä vähän pyykkäystä ennen joulua ja viikkaamista, mutta muuten meillä on hommat tehtynä. Niin ihanaa!! <3 Huominen päivä saadaan olla vaan. Nuorimmainen sai kyllä kaverisynttärikutsun ja neidillä olisi kuoron kanssa esiintyminen. Jos vaan jaksamme, niin kyllä olisimme sinne joulujuhlaan menossa koko porukan voimin, mutta katsotaan!! Nyt me mennään ihan sen mukaan, että mitä jaksamme. Nyt ei ole enään kiire mihinkään ja saamme nauttia olostamme. Mieheni meni käymään kaupassa ja sitten on viimeiset ruokaostoksetkin tehty. Toki maanantaina vielä saa haettua, jos jotain puuttuu. Tänään mieheni vanhemmat tulevat käymään ja heidän kanssaan joulua vietetään.



Lämmin kiitos Mintulle näistä aivan ihanista yllätyksistä!!!! <3 Tämän päivän joulukalenteriluukut on Mintun lähettämät. Iso kiitos näistä!!!! <3 Kaksi nuorinta olivat aivan onnessaan, kun nämä pussit avasivat!! Riemunkiljahduksia täällä aamusta jo kaikui ilmoille. Neiti laittoi pompulansa samantien hiuksiinsa, oli tosi mieleinen ja väri oli aivan ihana.
Mun postilaatikosta löytyi eilen tuollainen aivan ihana yllätys!!! Myös Mintun lähettämä sekin!!! <3 Lämmin kiitos aivan ihanasta ylläristä!! Nuo Me to you nallet on ihan mun lemppareita!! Tykkään niin paljon niistä!! Ja vielä vaaleanpunaisella taustalla, nämä tosiaan jäävät omaan käyttööni. ;) Jos niitä mihinkään raaskin käyttääkään.
Tähän loppuun täytyy vielä laittaa joka jouluinen, perinteinen laulu:




Nyt toivotan ihan jokaiselle oikein mukavaa lauantaita ihan jokaiselle!! <3

8 kommenttia:

  1. Mukava kuulla, että kelpasivat. <3
    Jälkikäteen mietin, että onkohan tuo nalle puh liian lapsellinen. Omasta mielestä oli niin söpö et valitsin sen. :)
    Ja joo, sinulle itsellesi oli helppo valita pikkujuttuja. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä oli aivan ihanat yllärit ihan kaikki!! <3
      Ei Nalle Puh ole ollenkaan lapsellinen. Mun mielestä se sopii ihan kaiken ikäisille. Ja vihkoja meillä ei ole koskaan liikaa. ;) Niitä todella paljon kuluu...

      Poista
  2. Mukavaa Joulun odotusta sinullekin! :)

    VastaaPoista
  3. Mekin tänään haettiin kuusi ja koristeltiin. :) Huomenna käymään sukulaisten luona Helsingissä, ja toivotaan että lapset jaksaa vaikka nukkua kiltisti ne automatkat 3+3 h. :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se kuusen koristelu on sellainen, mikä tuo sen joulun aina niin lähelle. Turvallista matkaa teille!! <3 Toivottavasti automatkat sujuu hyvin. Niistä kun ei koskaan tiedä... Lapset voi keksiä mitä vaan. ;) Meillä on aina kauhea kasa kaikkea viihdykettä ja eväitä. Niiden kanssa sujuu suht hyvin.
      Mukavaa päivää teille! :)

      Poista
  4. Mukavaa joulunodotusta. Ihanaa kun ei ole ressiä vaan ennättää rentoutua ja odotella rauhassa.
    Toki pikkujuttuja on aina eikä siivous lapsiperheessä lopu ikinä. Mutta sille ei voi mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!
      Kyllä on ihanaa, että tuota stressiä ei ole. Tänään me päätettiinkin leipoa. :) Kun tuo meno tahtoo yltyä ihan mahdottomaksi... Niin on sitten lapsille jotain puuhaa.
      Niinhän se on. Eipä tuo siivoaminen koskaan lopu. Jos edes aatto saataisiin nauttia suht siististä kodista. ;) Nähtäväksi jää!!

      Poista