sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ensimmäiset joulukalenteriluukut

Kyllä on tätä päivää täällä odotettukin. ;) Tässä näkyy kahden nuorimman kalenterit. Joulusukkaan mä laitan ite tai sitten laitan sellaisia pusseja/paketteja mitä oon saanut blogikavereilta. Tämän päivän luukuista iso kiitos Mintulle!! <3 Lapset olivat tosi iloisia luukuistaan!! Nuorimmalla on kummien tekemä kalenteri. Nuorimmalla on siis tuollainen rekka-auto, jonka kummit aina joka vuosi täyttää. Tänä aamuna sieltä tuli Moshi Monsters ukko. Mintun pusseista tuli nuorimmalle aivan ihana vihko ja tarroja, jotka jo nuorin ehti liimaamaan vihkoonsa ennenkun ehdin edes kuvata... Hiukan nopeata toimintaa taas. ;) Neiti sai kynän, kumin ja terottimen. Hän tykkää niin tosi paljon piirrellä, että nämä olivat tosi ihana yllätys.
Tässä kuvia toiseksi vanhimman kalentereista!! :) Hän siis halusi tuon Haribo kalenterin ja Minttu lähetti myös yhdet luukut isoille pojille. Lämmin kiitos myös näistä pusseista!! <3 Saivat täällä tosi iloisen vastaanoton. Toiseksi vanhimmalla on myös tuo partiokalenteri. Niin kauniit kuvat siinäkin!!


Vanhimmalla on Kunnaksen kalenteri ja hän halusi joka aamulle Fazerin sinisen konvehdin. Hän oli jo ehtinyt syödä konvehtinsa ennenkun kuvaaja ehti paikalle... ;) Mutta ei se mitään!! Lämmin kiitos Minttu myös tästä ihanasta pussista!! <3 Isot pojat avasivat myös aivan innoissaan omat pussinsa.

Näin ihanasti alkoi siis meidän ensimmäinen adventti sunnuntai!! <3

2 kommenttia:

 1. Mukava kuulla, että kelpasi. :) Halusin laittaa jotain hyödyllistä tällä kertaa.
  Ihanaa joulukuuta koko teidän perheelle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi ihanat yllärit!! Vanhin jo kouluun otti omansa mukaan. ;)
   Oikein ihanaa joulukuuta myös teille! <3

   Poista