sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ensimmäinen adventti


Ensimmäinen adventtisunnuntai. Tänä vuonna meillä ei ole adventtikynttelikköä, koska mä en oikein keksinyt mitään järkevää led-valoilla. Jos oikein olis miettinyt, niin eiköhän sitä olis keksinyt. Mutta tämä vuosi mennään nyt näin. Kyllä se meidän joulu tulee ihan varmasti ilman sitäkin.
Neidin kanteleopelta saatiin tuo ihana satukirja!! <3 Oli ihan uusi tuttavuus meille. Siinä on jokaiselle päivälle pieni joulusatu jouluaattoon asti. On siis ihana joulukalenteri. Meillä on monena vuonna luettu Neposen joulu kirjaa. Se on aivan ihana myös, mutta sen sadun osaa jo lähes koko perhe ulkoa. ;) On mukavaa saada vähän uutta luettavaa. Neposen joulu kirja jatkuu joka päivä, mutta tuossa on jokaiselle päivälle oma satu. Illasta sitten tiedämme, että minkälainen kirja on meille tullut. En ole siitä vielä yhtään satua lukenut, koska halusin itsellekin jättää sen yllätykseski tähän päivään.
Toljanteri on laitettu nauhoittamaan boksille, että varmasti kaikki päivät pääsee katsomaan ihan telkkarista. Myös Histamiinista katsotaan tänään ensimmäinen luukku.
Tänä aamuna mieheni oli kahden vanhimman kanssa joulukirkossa. Päivä oli tärkeä, koska meidän vanhin sai ensimmäisen merkinnän rippikoulua varten. Niin se mun pienkin kasvaa. <3 Illasta menemme vielä meidän seurakunnan tilaisuuteen, jonne tulee puhumaan neidin kummisetä. On siis meillä kiva päivä!! <3
Siunattua ensimmäistä adventtia ihan jokaiselle!! <3

4 kommenttia:

 1. Meillä odottaa tuo neposen joulu että päästään yhdessä lukemaan sitä myöhemmin tänään.
  Ihanan oloinen satu vaikka vasta vähän olen sitä selaillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neposen joulu on kyllä tosi ihana!! <3 Tykkään siitä itekin tosi paljon, mutta on ihan mukavaa saada välillä vähän uutta luettavaa. Jos emme olisi tätä saaneet, niin olisimme aloittaneet Neposen. Tai tiedä vaikka innostuttais molempia lukemaan. ;)

   Poista
 2. Meillä nyt toimii adventtikynttelikkönä sellainen neljän tuikun kynttelikkö. :) Joulukirjat on kyllä ihania, meilläkin alkoi odotus Kohti Joulua kirjan merkeissä, jonka tonttu oli jättänyt adventtiylläriksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samanlaista ratkaisua, mutta se sitten vaan jäi... Ehkä mä ensi vuonna tuollaisen kynttelikön teen. :)
   Niin on!! Joulukirjat on kyllä tosi ihania!! <3 Mä niiiin usein kirppareilla sorrun ostamaan joulukirjoja... Mutta kun ne on niin kivoja. ;)
   Kuulostaapa ihanalta teidänkin joulukirja!! Jännittävää aikaa tässä kyllä elellään. Hyvä, kun meillä eilen maltettiin nukkumaan mennä. ;)

   Poista