perjantai 8. marraskuuta 2013

Silkkikuvakynttilöitä

Joskus aiemmin tein näitä silkkikuvakynttilöitä rippilapselle ja hääparille. Niistä löytyy enempi tietoa TÄÄLTÄ. Näitä kynttilöitä on niin tosi ihana tehdä!! Täytyy vielä ennen joulua ainakin yksi satsi tehdä. Näistä osa lähtee lahjaksi ja osa menee taas torille myyntiin. Katotaan kenen paketeista näitä sitten löytyy. ;) Joku vaalea muukin väri olis varmaan kiva näiden taustalla. Ja näitähän voi ihan mielensä mukaan muokata ja tehdä. Yksi idea oli sellainen, missä oli tehty servettilakka systeemillä näihin kynttilöihin kuvioita. Nekin näyttivät tosi kauniilta!! <3 Niillä saa vähän enempi väriä, jos tykkää, että nämä on liian pliisun värisiä. Myös ääriviivatarroilla saa kivannäköisiä. Niitä on tosi helppo tehdä lastenkin kanssa. Täytyy vaan aina muistaa muistuttaa saajia, että ei jätä yksinään palamaan. ;) Toki ei kynttilää koskaan saisi yksinään jättää, mutta tämmöiset, missä on vähän enempikin koristeita, niin ei ainakaan niitä.

Tunnelmallista perjantaipäivää!! <3

6 kommenttia:

 1. Tosi ihania! Mä kans eilen just mietin, ett pitää ostaa kynttilöitä ja tehdä näitä taas. Likemmäs vuos sitten viimeks tehnyt.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Näitä on kyllä niin tosi ihana tehdä. Mä oon kans silloin kauan sitten viimeksi tehnyt.. Varmaan samoihin aikoihin silloin sun kanssa. ;) Vielä muutama täytyy tehdä, niin saa myytäväksi sekä lahjoiksi.
   Mukavaa viikonloppua myös sinne!! <3

   Poista
 2. Nuo on kyllä ihania. <3
  Ei vain mun hermoilla pysty tekemään, kun kävin ohjeen silloin kerran lukasemassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu!! <3
   Tuo servettilakka tekniikka vois olla ehkä helpompi ja saattais olla jopa nopeempikin tehdä. ;) Toki noilla tarroilla saa nopeesti tosi kivoja kynttilöitä!! Sitä ainakin voi testata, jos haluaa. Ääriviivatarrat on tosi ihania. Me ollaan joku vuosi lasten kanssa koristeltu pääsiäismuniakin niillä ääriviivatarroilla. Niistäkin tuli ihan tosi kivoja!! :)

   Poista
 3. Mä tein sellaisia servettilakkakynttilöitä joskus, tuli ihan kivoja! Mutta meinasin saada tuosta hyvästä käsityöfoorumilta potkut kun esittelin teoksiani. Olivat kuulemma paloturvallisuusriski ja että moisia ei saa polttaa ollenkaan..
  En tiedä meneekö jo yliholhoamisen puolelle, kai jokainen nyt ymmärtää että a) kynttilät tulee aina olla valvovan silmän alaisena ja b) jos kynttilän pinnassa on jotain niin erityisen tarkka tulee olla. Eipä sillä että mulla olisi koskaan pilarikynttilä palanut kokonaan, aina siitä jää reunat jäljelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole ite koskaan tehnyt noita servettilakkakynttilöitä, mutta näitä silkkikuvakynttilöitä oon tehnyt ja itse polttanutkin. Eikä mulla ollut mitään ongelmaa polttamisessa. Mutta niinhän se on, että kynttilää ei koskaan saa jättää valvomatta. Varsinkaan, jos siinä on mitään pinnassa. Ei ole mullekaan koskaan niin käynyt, että olisin saanut kynttilän kokonaan poltettua. ;) Mutta jokainenhan ajattelee asioista eri tavalla. Ja aina kun ollaan tulen kanssa tekemisissä, niin varovainenhan pitää olla!!

   Poista