perjantai 1. marraskuuta 2013

Marraskuun ensimmäinen, joululehtiä ja joulumusiikkia


Nyt ollaan taas terveiden kirjoissa koko porukka, ainakin suunnilleen. :D Jaksaa blogiakin päivitellä. Itse kun en ole juurikaan jaksanut pariin päivään tehdä muuta, kun maata. Nyt rupee voimat selkeesti palautumaan!! Ihanaa!! <3

Muutama päivä menikin vähän fiilistellessä joulujuttuja. <3 Voi että kun se oli ihanaa!! Kurkin kyllä teidän muiden blogeja, mutta en jaksanut niihin mitään kommenttejakaan jättää. Löysin pari joululahjaa vielä omille lapsillemme ja ne sitten tilasinkin. Nyt vaan odottelemme lasten viimeisiä paketteja. Vanhimmalle on vielä yksi lahja ostamatta, samoin toiseksi vanhimmalle, mutta sitten on lasten lahjat hankittuna.

Mieheni yllätti yhtenä päivänä ja osti mulle tuon joululehden, sitä sainkin sitten lueskella ihan rauhassa. Muutama tosi hauska juttukin siitä löytyi. Kiva juttu oli sellainen, kun miehet pohtivat joulua. Harvemmin kai sellaisia juttuja onkaan. En ainakaan itse muista nähneeni. Miehellenikin sanoin, että voisit sen jutun lukea. :) Lupasi joku ilta sen tehdäkin. Meillä  on miehenikin ruvennut innostumaan siitä, että jo ajoissa niitä joulujuttuja tehdään ja katsellaan yhdessä. Ihan niin aikaisin ei kuitenkaan vielä halua, kun mitä itse aloitan. ;) Mutta ei se mitään!! Mä voin fiilistellä ihan hyvin täälläkin hyvissä ajoin. Siitä mä saan joka vuosi kiitosta, kun oon hyvissä ajoin kaikki lahjat hankkinut ja tehnyt sekä ollaan yhdessä porukalla jo hyvissä ajoin suunniteltu jouluruoka. Silloin joulun alla ei tulekaan mitään stressiä. Vai voiko jouluihmiselle tulla stressiä joulusta. ;) Ei ainakaan mulle... :D

Joulumusiikkia on meillä ruvettu nyt kuuntelemaan!! En muista, että minään vuonna oltaisiin ihan näin aikaisin sitä hommaa aloitettu, mutta nyt tuntui sille. Youtubestakin on jo kaivettu lista. Kirjauduin sinne ja tein oman soittolistan. Toki sillä listalla on paljon muutakin, kun joululauluja. Mutta kun useampi kymmenen videota siellä on, niin on sitten valinnanvaraa. Voi aina fiiliksen mukaan niitä kuunnella. Onko joku muu jo aloittanut joulumusiikin kuuntelun? Vai kuuluuko se vasta sinne myöhempään ajankohtaan?

Nyt toivottelen kaikille Rauhaisaa Pyhäinpäivää ja viikonloppua!! <3

12 kommenttia:

 1. Täällä on myös aloitettu joulumusiikin kuuntelu! Joululaulut on vaan niin ihania... ihana blogi sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3
   Samaa mieltä, että joululaulut on kyllä niin ihania. Siksi niitä on niin kiva kuunnella jo hyvissä ajoin.

   Poista
 2. Mä oon ostanut tänä vuonna Kotilieden ja Kodin kuvalehden joululehdet ja tilasin Kotivinkin joululehden. Kiva, kun se joululehti tulee jo ens viikolla. Ja toki toi jouluherkut lehti on kans kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans tilasin jonkun lehden, varmaan saman, kun mitä sä oot tilannut!! Ja innolla odotan. Täytyiskin kaivaa niitä vanhoja lehtiä jo esiin. Kun vaan muistais, että mihin ne laitoin... Jouluherkku lehteä mä ehdin vaan vilkasta, mutta näytti hyvältä. :)

   Poista
 3. Olen lueskellut jo vanhoja joululehtiä ja kyllä niistä tulee hyvä ja jouluinen mieli. Uusia joululehtiä en ole ostanut, mutta arvelisin, että muutama tulee hankittua joka vuotiseen tyyliin. Joulumusiikkia en ihan vielä ala kuuntelemaan. Yritän malttaa hetken. Eri asia sitten, miten pitkä tämä hetki on... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se joulufiilis tulee noista lehtien lukemisesta. :) Mä en myöskään yleensä osta, kun ihan muutaman, mutta kun oon säilyttänyt jo monen vuoden takaiset lehdet, niin nyt niitä on sitten enempikin. Mua kovasti houkuttas ostaa se 101 ideaa. Näytti niin kivalta ja Novitan joululehti myös. Ehkä mä ne kaksi vielä ostan.
   Mä yritin kanssa tuota, että aloitan mahdollisimman myöhään sen musiikin kuuntelun. Mutta tänä vuonna se ei onnistunutkaan... ;) Kaksi nuorintakin halus jo ruveta kuunteleen. Ihan niitä kaikista jouluisimpia ei kuunneltu. Lumiukon tunnus musiikki on ihana.

   Poista
 4. Mun on turha unelmoidakkaan, että mies joululehteä ostais. Onneksi äitiin voi luottaa tässäkin asiassa. Osti itselleen kaikkien aikojen joulu lehden, mutta antoikin minulle ekana luettavaksi. :) Kiva näin.
  Joulumusiikkia alan kuuntelemaan, kun ehdin joulukortteja rustaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se hyvä, että on joku, johon voi luottaa. :) Mä en olekaan tuota lehteä päässytkään vilkaseen. Ihanaa, kun saat nauttia lehdestä!
   Ihana fiilistellä joulumusiikilla korttien lomassa. Kuulostaa kyllä ihanalta!! <3

   Poista
 5. Ollaan pojan kanssa alettu vähitellen kuuntelemaan joululauluja. Yhdessä ollaan myös laulettu pianon säestyksellä, vaikka mies vähän kommentoikin, että ollaan ajoissa liikkeellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kans kuulee vähän tuota, että vähän liian aikaisin kuunneltu. ;) Mutta pikkuhiljaa niitä on ihanaa aloittaa kuunteleen. Saa nauttia niidenkin tunnelmasta pidempään. :)

   Poista
 6. Kyllä olen aloittanut jouluisen musiikin kuuntelun :) lähemmäs joulua mentäessä siitä tosin tulee lähes päivittäistä, kun nyt se on vielä satunnaista. Jouluradiota odotellessa :)

  T: Amanda
  http://jouluinenihmemaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama juttu täällä, että satunnaisesti on tullut kuunneltua. Autoon vein mun joulu cd:n, niin siellä mä saan ihan rauhassa yksin kuunnella, kun ajelen. ;D Onneksi nyt jo muutkin täällä kotonakin tykkää joululauluja kuunnella. Ihan niitä kaikista jouluisimpia ei ole vieläkään kuunneltu... Mä kans odotan sitä jouluradiota!!

   Poista