maanantai 19. elokuuta 2013

Joulureen salainen jouluystävä

Niin se joulu vaan sieltä pikkuhiljaa rupeaa lähestymään... Löysin tuolta Joulureen blogista taas linkin salaiseen jouluystävään. Pitihän siihen lähteä tottakai mukaan!! :) Jos joku muukin innostuu mukaan, niin sinne pääset tästä linkistä: Joulureen Salainen Jouluystävä.

Ihanaa joulun odotusta jokaiselle!! <3

7 kommenttia:

 1. Mä olin mukana viime vuonna ja tykkäsin tosi paljon :) Häpeäkseni on myönnettävä, että kun sain lahjaksi pikkuleipä-setin, etten ole niitä vieläkään tehnyt - mutta korjaan asian venetsialaisten jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullapa on uusi hieno look blogissasi!

   Salaiseen ystävään täytyy ilman muuta lähteä mukaan :)

   Poista
  2. Sanna: Mä tykkäsin kans tosi paljon!! :) Sen takia siihen mukaan nyt samantien ilmoittauduin. Onneksi sulla on nyt vielä aikaa korjata tilanne ja tehdä pikkuleipiä!! :)

   Mia: Kiitos paljon!! :) Tätä oon niin kauan miettinyt, että haluan uudenlaisen blogi ilmeen, mutta en ole oikein sopivaa löytänyt. Nyt mieheni suostui tehdä mulle tämän! Vähän vielä mietityttää nuo sivureunat, mutta katsotaan. Yläbanneriin olen oikein tyytyväinen.
   Salaiseen jouluystävään on kyllä kiva lähteä mukaan!! :) Mä ilmoittauduin myös salaiseen neuleystävään, joten onpahan syksyssä mitä odottaa.

   Poista
 2. Mä olen niin innoissani taas tästä :)))

  VastaaPoista
 3. Pitäisköhän uskaltautua mukaan ekaa kertaa, kun viime vuonna vain ihastelin toisten lahjoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä lämpimästi voin suositella!! <3 Ihanaa piristystä syksyyn!! Lähde mukaan vaan, jos vielä mahtuu joukkoon mukaan.

   Poista