sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulukuun yhdeksäs


Nyt on markkinahumut nähty ja on aika keskittyä omaan jouluun!! :) Tosi paljon väkeä oli liikkeellä koko viikonlopun aikana ja tosi ihana tunnelma Tallipihalla oli. Illan hämärtyessä oli niin kaunista, kun pihassa oli niin paljon kauniita valoja, jotka loi niin ihanan tunnelman. Eikä kylmäkään kauheesti päässyt yllättämään. Mukava viikonloppu siis meillä takana!! <3

Mä tein kaksi tuollasta lasipurkkia, joihin mittasin valmiiksi aineet piimäkakkua ja pikkuleipiä varten. Neidin opettaja tulee saamaan tuon, mistä voi valmistaa pikkuleipiä. Toinen purkki löytää tiensä sitten toiseen paikkaan. ;) Tuossa isommassa purkissa on kädentaidot messuilta ostettua pitsistä teippiä. Antoi noihin purkkeihin tosi kauniin viimeistelyn. Näiden lisäksi tein kaksi muutakin purkkia, joista pystyi tekemään muffinsseja. Molempiin muffinssi purkkeihin laitoin Marianne rouhetta mukaan. Nämä siis saajat sekoittavat tasaisesti ja pikkuleipiin lisätään kananmuna ja margariini. Piimäkakkuun lisätään kermaviili tai piimä, enkä nyt just muista, että oliko siinä kananmuna vai margariini. Kun kuivat ainekset asettelee purkkiin kauniisti kerroksittain, niin lahjapurkki näytää kivalta. Purkkiin mä laitan vielä jonkun kauniin nauhan, johon ripustan lahjan saajalle ohjeen. Siinä on sitten valmiina kiva pikku vieminen!! :)

Ihanaa toisen adventtisunnuntain iltaa ihan jokaiselle!!! <3

5 kommenttia:

 1. Ihanaa sunnuntai iltaa. Arpa onni osui sinulle. Laitan vielä meiliä. ;)
  Kurkkaa mietteisiin. :)

  VastaaPoista
 2. Vau!!! ) Mä niin harvoin missään yhtään mitään voitan!! Kiitos paljon!! Ihana yllätys oli tämä!! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana "keksintö" tuo purkkijuttu.

  VastaaPoista
 4. Kiitos!! :) Mä sain yhtenä jouluna yhdeltä ystävältäni tuollaisen purkin ja porukalla tehtiinkin heti ne muffinssit. Menivät kyllä kuin kuumille kiville! ;)

  VastaaPoista