maanantai 10. joulukuuta 2012

Joulukuun kymmenes

Tämä laulu on niin tosi kaunis!! Meidän kaksi lasta esittää tämän koulun joulujuhlassa. Toinen laulaa koulukummiensa kanssa ja toinen kummilastensa kanssa. Meidän koulussa on aina tapana, että kakkosluokkalaiset ja kutosluokkalaiset yhdessä esiintyvät joulujuhlassa ja kevätjuhlassa sitten antavat kukat kummeillensa. Tosi kaunis ja kiva tapa!! :)

Nyt meillä alkaa miettiminen, että mitä meillä leivotaan jouluksi... Ajatuksia on jo kasassa, mutta toteuttaminen vielä uupuu... ;) Ainakin niitä Domino-palloja meinaan tehdä, gluteenittomia joulutorttuja,  valkosuklaa-turkinpippuri karkkeja, pipareita, After Eight muffinsseja. Nyt mieheni ja toiseksi vanhin toivoi vielä Rocky Road karkkeja. Katotaan josko vaikka niitä vielä tekisin. Jokos muilla on suunniteltu, että mitä herkkuja meinaatte tehdä?

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!! <3

3 kommenttia:

 1. Laulu on kyllä NIIN ihana! Sitä voisi kuunnella aivan loputtomiin :)
  Meillä on aika perinteiset jouluherkut tulossa pipareita, joulutorttuja sekä jouluaiheinen täytekakku pitää tietysti tehdä ;)

  Ihanaa joulunodotusta koko perheelle!

  ps.Joulupakettisi tuli perille, kiitos! Aattona sitten nähdään mitä se sisältää ;D

  VastaaPoista
 2. Linkkasin blogisi oman joulublogini postauksessa (:


  http://tonttuikkunassa.blogspot.fi/2012/12/10-joulukuuta.html

  VastaaPoista
 3. Kimara: Mä kans tykkään tuosta laulusta tosi paljon!!! :) Joulutortut on kyllä niin tosi hyviä!! Meillä kans noita pipareita tehtiin, lapset niistä kyllä kovasti tykkää.
  Ihanaa joulunodotusta myös sinulle!!

  Marjatta Anttila: Kävinkin kurkkaamassa blogiasi!! :) Kiva, kun kävit täällä minunkin blogissani!!

  VastaaPoista