tiistai 13. marraskuuta 2012

Tiistain touhujaTänään on taas touhuttu jos jonkinmoista hommaa!! :D Tuossa yläkuvassa on ihan pikkuiset säärystimet. Lainasin neidin nukkea, jotta nään, että minkälaiselta ne näyttää päällä. Aika hauskannäköiset! :D Langassa on pikkuisen kimallusta ja väriltään ovat hennon vaaleanpunaiset. Tuo kuva ei ihan näytä todellisia värejä.


Paketteja paketoin nyt illasta lasten mentyä nukkumaan! Mieheni teki vieressä töitä, kuunneltiin joulumusiikkia ja kynttilät paloivat. Oli kyllä niin tunnelmallinen hetki!! <3 Miehenikin sanoi, että kylläpä tuntuu joululta, vaikka töitä tekikin. Oli ihana yhteinen hetki. Nää on niitä arjen pieniä iloja!! <3 Paketteihin laitoin tuota sinistä lahjanarua, vaikka ei niin jouluinen olekaan, kun ihastuin siihen ja valkoiseen nuottipaperiin. Sopivat mun mielestä niin nätisti yhteen. Kyllä ne jouluna avata voi, vaikka ei sitä punaista olekaan! ;D

Yhtä tuubihuivia olen tuossa kutonut noiden muiden ohessa ja tänään neiti sitten kaihoisana sitä katseli ja ihaili ja kyseli, että kenelle se on menossa. Sanoin, että myyntiin ajattelin sen laittaa.. Se ilme oli niin surullinen, että kysyin sitten, että haluaisko hän sen joulupakettiin. Ja voi mikä ilmeen muutos tapahtui!! :D Aivan riemuissaan oli asiasta!! Siispä se tuubihuivi löytää tiensä neidin pakettiin, vaikka hän sen jo tietääkin. Kuulemma ei haittaa mitään! Oli ilmeisesti niin mieluisa värimaailma. Kyllähän sen arvata saattaakin.. Vaaleanpunainen, vaaleanpunainen kimallelanka ja valkoinen. Sopii myös neidin talvitakkeihin tuo. Joten suunnitelman muutos tehtiin tässä kohtaa. Joskus niitäkin on ihan hyvä tehdä!! :)

Hyvää yötä kaikille!! <3

5 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloiset nuo pienen pienet säärystimet. :) Pitäisköhän itsekkin tuolle reilu 1-vuotiaalle tehdä, liekkö pysyis jalassa. :)

  VastaaPoista
 2. Todella kivannäköistä tuo nuottipaperi, mistähän sitä saa ostaa, olen etsinyt, en ole löytänyt.Siniset nauhat sopii hyvin.Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 3. nevis: Kiitos!! :) Mä en kans tiedä, että pysyykö ne ollenkaan jalassa, mutta tein ne silti! ;) Ja ajattelin, että voivat sitten ottaa nukkeleikkeihin myöhemmin, jos nyt ei jalassa pysy. Tuo lanka oli vaan niin suloista, että piti kokeilla.

  Tepa Seinäjoelta: Mä ostin nuottipaperin Ikeasta. Mulla on myös ruskeana tuota samaa nuottipaperia, se vaan on paljon jäykempää paperia, tuo valkoinen oli tosi helppoa paketoitatavaa. Mutta kyllä siitä ruskeastakin paketit tehtyä saa.

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttävät paketit :) Itse paketoin tänä vuonna ruskeaan voimapaperiin ja punaiseen paperinaruun. Isällä on tuota voimapaperia vielä monta rullaa, kun on joskus edesmenneestä työpaikastaan saanut. Olen siihen jo useamman vuoden paketoinut, narujen tyyli vaan on vaihtunut :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon!! :)
  Tuo voimapaperi on kyllä ihanaa paketoitavaa!! Mä oon joskus kanssa siihen laittanut. Erilaisilla naruilla siihen saa kyllä tosi kaunista ilmettä ja vaihtelua! :)

  VastaaPoista