maanantai 12. marraskuuta 2012

Maanantain aherruksia
Meidän neiti halusi tänään ihan ehdottomasti leipoa pikkuleipiä! :) No kirjasta löytyi tosi helppo ohje, jonka lapsi osaa lähes itsekseen tehdä. Sitähän piti siis heti kokeilla. Neidillä hiukan heikkoa tuo keuhkojen toiminta taas, niin huilas tämän päivän kotona, samoin on huomisen, niin saan itse lääkitä. Kuumeilua ei ole, mutta hirmuinen räkätauti ollut jo yli kaksi viikkoa. Oli siis pieni piristys tälle päivälle hänen pikkuleivät! :) Koristeita kuulemma olis nuo pikkuleivät kaivanneet, mutta josko sitä huomenna sitten katsoisimme. Tomusokeri-vesi-kuorrute ja siihen päälle nonparelleja tai strösseleitä, niin tokihan saisivat kauniin kuorrutuksen. Veljetkin kehuivat, että olivat tosi hyvänmakuisia! :) Tuoksu ainakin oli todella hyvä. Ainoastaan margariinin sulattamisessa neiti halus apua ja paistamisessa.

Mä itse sain tehtyä yhdet säärystimet ja yhden pipon. :) Olen oikein tyytyväinen tämän päivän saldoon. Osa lähtee myyntiin ja osa löytää tiensä paketteihin. Mutta en kyllä kerro, että mikä on menossa mihinkin, koska lahjansaajat voivat kurkkia tänne blogiini. ;) Yksi valkoinen pipo on vielä kesken, nyt täytyy hetken aikaa ranteiden hiukan huilata. Ja yhdet ihan pikkuiset säärystimet ovat listalla, mitä pitäis tehdä. Kutomishommat on siis tosi hyvällä mallilla nyt! Kaksi tuubihuivia on vielä jouluksi tekemättä, meidän neidille pakettiin ja hänen kaverilleen. Mutta niitä ehtii vielä myöhemminkin kutoa. Kohta pitäis aloitella sytykeruusujen tekeminen ja muutama muu torille tuleva juttu odottaa. Hyvällä mallilla täällä kuitenkin jo ollaan! :)

Oikein mukavaa viikon alkua kaikille!! <3

3 kommenttia:

 1. Säärystimiä on minultakin tilattu, tarttis tehdä asialle jotain ;) Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Itsetehdyt lahjat ovat aina parhaita :)

  Toivottavasti sairastaminen alkaa helpottaa!

  VastaaPoista
 3. Anskuliini: Kiitos! :) Joskus ei vaan saa aloitettua hommiaan... Sitten, kun alkuun pääsee, niin nopeesti ne sitten taas tekee! Tsempit sulle aloittamiseen! :)

  Mia: Mä tykkään itse myös antaa ja saada itsetehtyjä lahjoja. Ne on musta niin ihania, kun joku on jaksanut jotain kaunista tehdä! Onneksi lähes joka joulu jotain oma tekemää löytyy paketista! Tälle joululle mä oon toiovnut äidiltäni sellaista ihanaa kaulaliinaa. Vaikka itse villasukkia teenkin, niin musta on silti ihanaa saada muidenkin tekemiä villasukkia lahjaksi! :) Ne ovat niin ihania ja talvella joka päivä täytyy villasukat jalassa olla, että tarkenee.
  Tänään näyttää neidin olotila ihan hyvältä! :) Kun riittävästi astmalääkkeitä antaa, niin sitten olo aina helpottaa. Mä kun en viiti opettajalle sellasta hommaa laittaa ja kun saa hetken huilata, niin sitten jaksaa taas touhuta koulussakin ihan eri tavalla! :)

  VastaaPoista