perjantai 9. marraskuuta 2012

Perjantai! :)

Isäni synttäreille tein keväällä After Eight muffinsseja koristekuorrutuksella
Tällä viikolla tuo perjantai tuntuu niin ihanalta jutulta!! <3 Kaksi päivää, kun on lähes aamusta iltaan siivonnut, niin viikonloppu on ihana juttu. Jääkaappi-pakastin hajos eilen ja valutti vettä lattialle kolmeen kertaan ja osan keittiön kaappien alustoista oli ihan märkänä... Siivottiin siis oikein urakalla! ;) Ja kun alotettiin, niin päätin sitten tehdä joulusiivouksen kaikkiin keittiön kaappeihin!! :) Kaikki vanhat kuivaruuat heitin pois ja turhia astioita karsin myös. Nyt tuli kaappeihin tosi paljon lisätilaa. Oli kyllä vaivansa arvoinen homma!! Niin harvoin tulee näin perusteellista siivousta tehtyäkään, edes jouluksi. Tänään sitten hiukan jatkoin tuota normaalia viikkosiivousta, mutta onpahan siistiä isänpäivänä!! :)

Innostuin myös lahjoja paketoimaan!! <3 Voi että oli ihanaa!! Yhdelle kummitytölle sain paketin jo annettua matkaan mukaan ja sunnuntaina saan osan paketeista taas jaettua saajilleen. Mä katselin tuota SmartPostia ja ajattelin josko sen kautta pistäis suurimman osan lähetettävistä matkaan, kun marraskuulle sattuu vielä noita tarjouksiakin. Mä kun oon lähetettävät paketit lähes kaikki jo ostanut. Ihan jotain pieniä juttuja enään ostamatta. On siis jo tosi hyvällä mallilla jouluvalmistelut. Vielä yritän päättää, että mitä herkkuja jouluksi tehdään. Nyt vaan en voi vielä mitään leipoa, kun yksi pakastin on rikki (edellisen kerran sama laite korjattu pari kuukautta sitten), en pysty siihen kyllä luottamaan yhtään. Mutta se, mikä oli niiiiiin mahtavan hieno juttu, niin Extra Dark After Eightit on MAIDOTTOMIA!!!! :) Meidän kaksi nuorinta sai viime jouluna After Eightejä, jotka silloin vielä olivat maidottomia, tänä syksynä, kun niitä ostin, niin huomasinkin, että niissähän on maitoa... Iso itku ja harmi syntyi kahdelle nuorimmalle. Kun etsin juttuja Joulun lapsi paketteihin, niin kiertelin monessa kaupassa ja jossain sitten otin tuon After Eight paketin käteeni ja luin, että saattaa sisältää hivenen maitoa. Laitoin Nestlellekin kyselyä, niin sain vastauksen, että maidottomia ovat, MUTTA aina tietty pitää tuoteselosteet lukea, jos reseptejä onkin muutettu. Mikä on tosi harmillista!!! :( Niin monta kertaa tähän törmätty, että ainesosat onkin ihan eri, kun edellisellä ostokerralla ja nykyään luen joka kerta ihan kaikki tuoteselosteet. Mitenhän sitä joskus osaa vaan ostaa jonkun lukematta tuoteselosteita!!! :D :D Ehkä sellainenkin päivä meillekin vielä koittaa. Mutta nyt täytyy hamstrata useampi paketti, että lapset saa herkutella ennen joulua jo noilla suklailla ja että saan tehtyä After Eight muffinsseja heille, nekin olivat tosi suuri herkku heille!!:)

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!!! <3

3 kommenttia:

  1. Heips,

    Mullakin alkaa olla lähes tulkoon kaikki lahjat hommattuna - lahjakortit enää puuttuu :) Tänään ostin isälle ladattavan partakoneen, sillä hän aina etsii parasta valoa johdollisen koneen kanssa ;)

    Pitää kertoa tuosta After Eightistä tarina: mä tyttönä sanoin mummulleni ja hänen siskolleen, etten ole ikinä syönyt After Eightiä...arvaapa vaan, kuinka monen jouluna sen jälkeen sain After Eightejä lahjaksi, vaikken tykännytkään niistä ;) Samainen episodi taisi tapahtua Budapest-suklaiden kanssa ;)

    Mukavaa isänpäivää teille :) Minä menen huomenna kokkailemaan isälleni lohiburgereita ja bataattiranskalaisia sekä jälkkäriksi suklaakakkua :)

    VastaaPoista
  2. No niiii! Nyt alkoi tehdä mieli After Eighteja! Olen alkanut fanittamaan minttusuklaata ja tummaa suklaata vasta aikuisena. Ihanaa hemmottelua kahvin kanssa :)

    Tuollaisen siivousurakan jälkeen on tyytyväinen olo. Jälkeenpäin miettii, miksei niin tee useammin :)

    VastaaPoista
  3. Sanna: Mulla kans puuttuu lahjakortti, sen mä hankin vasta tosi lähellä Joulua, ne ei onneksi lopu! ;)

    Hauska tuo sun juttu noista After Eighteistä!! Ei kyllä lapsena tietty tunnu kivalta, jos saa sellaista karkkia paketeista, mistä ei tykkää. Nuo minttusuklaat on usein sellainen juttu, että niistä joko tykkää tosi paljon tai sitten ei ollenkaan. Budapestit tuntuu olevan hiukan samanlaisia. Kiitos samoin!! Oikein mukavaa isänpäivää teillekin!! :)

    Mia: Mä oon tykännyt aina noista After Eighteistä. Niitä oli meillä joskus lapsena jouluna. Mutta niitä ei kauheen usein raaski ostella, kun eivät kaikista edullisimpia ole.. Fazerminttejä meillä oli joka joulu, minttusuklaata sekin. :) Ja hyviä myös!

    Kyllähän tuollaisen urakan jälkeen on tosi hyvä mieli, kun on saanut paljon aikaiseksi! Ja toisaalta, jos ei tuollaista olis tullut, niin oliskohan sitä tullut tänäkään jouluna noin perusteellista siivousta tehtyä.. Että ihan hyvä näin! :) Pari keittiönkaappia on sellaisia, mitä mä siivoilen ihan tasaseen tahtiin, mutta nuo muut ei kyllä sellaisia ole.. Nyt on mukava viettää viikonloppua, kun tietää, ettei tartte mitään siivous hommia tehdä! :)

    VastaaPoista