keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Anna hyvän kiertää

Ilmoittauduin haasteeseen Home Sweet England blogissa.
Tässä haasteessa annetaan hyvän kiertää käsitöiden muodossa. Kolme ensimmäistä, jotka vastaavat tähän viestiin, ottavat haasteen vastaan. Minä teen näille kolmelle ensimmäiselle jotain pientä itse tämän vuoden loppuun mennessä. Haasteen vastaanottaneet laittavat omaan blogiinsa saman haasteen, tehden taas kolmelle uudelle haasteen vastaanottajalle jotain pientä itse.

Toivottavasti tähän mun haasteeseen löytyy osallistujia!! :)

Mukavaa keskiviikko päivää kaikille!! <3

6 kommenttia:

 1. Minä tykkään tästä haasteesta, mutta olen siihen jo osallistunut. Ehkä ei pääse uudelleen mukaan...

  VastaaPoista
 2. Tää oli mun mielestä myös tosi kiva haaste!! :) Tuohon en kyllä osaa sanoa, että voiko osallistua uudelleen... Mutta jos haluat uudelleen osallistua, niin ei kai sitä kukaan estäkään. :)

  VastaaPoista
 3. Ainahan sitä voi uudestaan ottaa osaa. Kunhan vaan jaksaa tehdä niitä käsitöitä jaettavaksi. :)

  VastaaPoista
 4. Niin mä arvelinkin, että jos joku haluaa vaan niitä käsitöitä tehdä, niin useampaan kertaan voi tähän ottaa osaa!! :) Toivottavasti löytyis innokkaita haasteen vastaanottajia!! :)

  VastaaPoista
 5. Tää on ihana haaste, oon pähkäilly jo useaan otteeseen että osallistuisinko.
  Ja päätin että otan haasteen vastaan, teen sitten vaikka öitä myöten niitä jos aika ei muuten riitä :) Mutta kun pienikin teko voi olla iso juttu ja piristys arkeen :)

  Lähetän sulle vaikka sähköpostia!

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno juttu, kun lähdit Mari mukaan!! :) Niin mäkin ajattelin, että pienikin juttu voi olla jossain kohtaa suurta. Ja arjen keskellä kaikki pienetkin yllätykset ovat kyllä niin piristäviä! :)

  Vielä kaksi haasteen vastaanottajaa tarvitaan mukaan!! :)

  VastaaPoista