tiistai 20. marraskuuta 2012

Joulukorttipaja


Meillä oli tänään koko olkkarin lattia levitelty täyteen kaikenlaisia korttien teko juttuja! :) Nuorimmainen oli mieheni kanssa kerhon järjestämissä linnanjuhlissa ja mä kolmen vanhimman kanssa kotona, niin aloitettiin joulukorttien tekeminen!! Sain itse kirjoitettua kaikki kortit sukulaisille ja ystäville. Huomenna saan kuoriin kuvat myös, mieheni teki lapsista joulukortin meille. On siis tosi hyvällä mallilla tämä homma!! Ihanaa!! Postista täytyy huomenna hakea niitä punaisia kuoria, niin saa laitettua kortit heti niihin ja tipautettua postin kuljetettavaksi. Merkit enään niistä puuttuu.
Huomenna lähtee myös kummilasten paketit matkaan, mitkä ovat lähetettävien listoilla. Saan senkin homman hoidettua hyvissä ajoin ennen jouluruuhkia. Meidän posti kun on kovin pieni, niin joulun alla sinne ei ihan kauheesti tee mieli mennä... Nyt ei ole sitten sitä ongelmaa enään.
Hommia siis hyvinkin nyt tehtynä ja saadaan kohta ruveta nauttimaan joulun tunnelmasta!! <3 Tänään postissa tuli tilaamani kappakangas keittiöön ja yritän senkin saada tällä viikolla ommeltua. Meillä vaan pientä siivousurakkaa tässä huomiselle ja leipomistakin on tiedossa, kun toiseksi vanhimmalla on sunnuntaina kummi-isovanhempi synttärit. Neidin luokka järjestää huomenna koululla teatteriesityksen ja sinnekin pellillisen mokkapaloja meinaan leipoa. Neiti ihan intoa täynnä odottaa huomista teatteria!! :) Toivottavasti on kiva näytös!!

Tästä on mukava jatkaa viikkoa!! :) Ihanaa tiistaita kaikille!! <3

4 kommenttia:

  1. Nähdään siis näytöksessä huomenna!

    VastaaPoista
  2. Luultavasti nähdään!! :) Meillä vielä hiukan arpomisen alla, että kumpi tulee... Kovasti mua kiinnostaisi lähteä katsomaan se esitys!! :)

    VastaaPoista
  3. Lämmin kiitos Kätevä Emäntä!! <3 Mä jo kertaalleen vastailin tuohon haasteeseen. Oli kyllä tosi kiva!! :)

    VastaaPoista