maanantai 19. marraskuuta 2012

Jouluhaasteeseen vastailuja

Mimuralla oli Jouluisia hetkiä blogissa Jouluhaaste ihan kaikille!! Aivan ihana idea!! <3 Otinpa matkaani tämän ja ihan jokainen, joka haluaa, niin tämän saa matkaansa napata!! :)

Kysymyksiä Joulusta

1. Mikä tuoksu kuuluu jouluusi?

2. Lempijouluruokasi, joka ei saa puuttua pöydästä?

3. Herkkusi, jota täytyy joka joulu saada?

4. Mieluisin joulujuomasi?

5. Mikä joulukoriste on erityisen tärkeä tai merkityksellinen?

6. Mikä joululaulu tuo joulutunnelman?

7. Kerro jokin lahja lapsuudestasi/nuoruudestasi joka on jäänyt mieleen?Tässä mun omat vastaukset:

1. Mun jouluun kuuluu kanelin tuoksu. Pipareissa on kanelia ja riisipuuroon on ihanaa laittaa kanelia ja sokeria! Nam!! :)

2. Ihan ehdottomasti joulupöydässä pitää olla kinkku, perunalaatikko ja jälkkäriksi hedelmäsalaattia!! Ilman näitä ruokia ei tuntuisi joululta.

3. Mä tykkään ihan tosi paljon After Eighteistä ja hedelmsäsalaattia ei juurikaan tule tehtyä muulloin, kun jouluna. Näitä pitää joka joulu saada!!

4. Mieluisin joulujuoma on varmaan ihan vichy. Ananasmehu on myös suurta herkkua.

5. Mulle enkeli kuusenkoristeet ovat tosi merkitykselliset. Ne mä sain silloin, kun oltiin mieheni kanssa menty juuri naimisiin ja laitoimme ensimmäistä yhteistä joulua. Vieläkin nämä enkelit koristavat kuustamme. Muut koristeet on matkan aikana vaihtuneet, mutta nämä on ja pysyy. Kummeiltani ne saatin silloin. Ovat tosi kauniit! Myös omalta mummoltani saatu seimiasetelman taakse laitettava kortti on sellainen, joka kuuluu meidän jouluun ihan ehdottomasti.

6. Tänä jouluna oon tykännyt kuunnella Tule Joulu kultainen laulua! Jotenkin kolahtanut. Tähti tähdistä kirkkain on kans aivan ihana. Onhan niitä paljon, mitkä on ihanan jouluisia ja tuovat jouluisen fiiliksen itelle!! <3

7. Mä oon niin monesti tätä asiaa puhunut. Vaikka oon saanut joka joulu aivan ihania lahjoja ja todella mieleisiä aina! Niin mulle on jäänyt mieleen yhden joulun aivan ihana värityskirja! <3 Se oli sellainen, missä oli tosi kauniit kuvat ja tussit eivät menneet tämän paperin läpi. Se oli niin ihanaa! :) Samaisena jouluna sain tosi kauniin värisen yöpuvun. Aivan ihana lahja sekin! En muista, että oliko tänä samaisena jouluna, mutta saatiin koko perheelle yhteiseksi sellainen sammakko peli, missä sammakot hyppivät alustasta ja niitä piti haaveihin pyydystää. Toimi pattereilla ja se alusta siis pyöri ja ne sammakot hyppivät omista pienistä koloistaan pois. Ja se voitti, joka sai eniten niitä sammakoita haaviinsa. Oli meinaan todella suosittu peli!! :) Sellaisen jos jossain näkisin, niin ihan varmasti meille se päätyisi!!

Kiitos Mimura aivan ihanasta jouluisesta pohdinnasta!! :) Näihin kysymyksiin oli kyllä hauska vastailla!!

Ihanaa maanantaita ja viikon alkua kaikille!! <3

4 kommenttia:

 1. Mä aion kanssa tän blogissani toteuttaa. Aivan ihana juttu. :)
  Mukavaa viikkoa sinullekkin.

  VastaaPoista
 2. Tää oli kyllä niin ihana juttu!! :) Sillä mä sen heti tänne itelleni poimin!! Kiitos paljon!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun laitoit kiertoon tämän, näitä on ihanna lueskella :) Nuo enkelikoristeet kuulostavat kauniilta perinteeltä.

  VastaaPoista
 4. Hedelmäsalaatti on ihanaa. Mä oon joskus laittanut mehuksi sitruunaa ananaksen seuraksi ja on ollut hyvää. Oon myös joskus tehnyt hedelmäsalaattia mihin oon laittanut kurkkua joukkoon. Se oli kans aika jännä.

  VastaaPoista