torstai 25. lokakuuta 2012

Joulukalentereita

Tässä meidän kolmen nuorimman joulukalenterit!! Jokainen sai valita omansa ja toiseksi vanhimman kanssa tein pienen myönnytyksen tuon Star Wars kalenterin suhteen. Hinta kun ei ole ihan halvimmasta päästä... Mutta luultavasti viimeinen joulu, kun tuollaisen kalenterin haluaa, niin annoin hänen ottaa sitten sen. Nuorimmainenkin halusi jo Lego kalenterin! Niin ne pienetkin vaan kasvaa.... ;) Vanhin haluaa Haribon karkkikalenterin ja se ostetaan, kun sellainen löydetään. Eiköhän nekin kohta kauppaan ilmesty! :) Partiokalenteri vielä ostetaan ainakin osalle. Mutta nämäkin nyt jo hyvällä mallilla! :) Joko muilla päätetty minkälaisia kalentereita tänä vuonna hankitaan?

Mukavaa torstaita kaikille! :)

7 kommenttia:

 1. Hei! Vastaan tähän että vaikka ikää on 30+ niin meinaan perinteisen kuvakalenterin itselleni hankkia. :) Äiti ostaa varmaan adventti kynttilän ja miehelle suklaa joulukalenteri. :)
  Suunnittelin myös tulitikkuaskeista näperrellä kalenterin ja täyttää pikku ylläreillä..

  VastaaPoista
 2. Vaikka olen jo "iso" ihminen, niin olen silti joka joulu hankkinut sekä itelle että miehelle joulukalenterit :D yleensä ne on ollu niitä perussuklaakalentereita, mutta tänä vuonna mieli tekisi kokeilla jotain hienompaa. Sellainen fazerin kalenteri ois ihana, mutta en kyllä niin kallista itelleni raaski ostaa. Kuva-kalenterikin on ihana, näin vanhemmiten sitäkin osaa arvostaa enemmän kuin pienenä ;) Mut hienot kalenterit lapsillasi! :)

  VastaaPoista
 3. Eihän se ikää katso, että voiko kalenterin hankkia! :D Mulla oli muutaman vuonna oma joulukalenteri, mutta mä ehdin siitä avata vaan pari luukkua, kun joka aamu joku muu oli ehtinyt ensin... ;D Aivan ihana, missä oli enkelinkuvia. Nyt lapset jo sen verran isoja, että jokohan sitä vois itelleenkin ostaa jonkun tosi kauniin kuvakalenterin. Olis niin ihanaa! Jos joku oikein sopiva löytyy kohdalleen, niin kyllä mä sellaisen sitten matkaani otan.
  Mä tein joku vuosi sellaisen tulitikkulaatikon kokoisista joulukalenterin. Viime vuonna en sinne mitään laittanut, mutta nyt neiti sanoi, että kyllä pitäis tänä vuonna. Katsotaan kuinka käy! Sinne oon itse ostanut maidotonta suklaata, niin se on ollut sitten karkkikalenteri kahdelle nuorimmalle. Meille kun ei voi ostaa noita karkkikalentereita, kun kahdelle vanhimmalle. Mutta kyllä sitä keinot onneksi nykyään löytyy! :) Ja ainakin parina viime vuotena on Dammenbergillä ollut maidoton suklaakalenteri, joka on valmistettu niin, että sitä uskaltaisi antaa. Tuo omatekoinen kalenteri vaan tulee hiukan edullisemmaksi, kun valmiiksi pakattu.
  Totta Ruska, että vanhempana sitä osaa arvostaa myös niitä kuvakalentereita! :D Pienenä ne ei ollu mitään... Silti niitä ilmaisiakin kalentereita piti haalia joka puolelta! ;)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Huomasin että pyyntöni on vaikuttanut joidenkin mielestä epäilyttävältä tai vilpilliseltä. Halusin tulla kertomaan, että luettelemani asiat ovat esimerkkejä, joista minua kiinnostaisi lukea. Luettelo on myös tarkoitettu herättämään inspiraatiota :) En ole käyttämässä kirjoituksianne mihinkään muuhun kuin tunnelmointiin ja lukemiseen, sillä olen kiinnostunut erilaisista tavoista viettää joulua. Jokainen saa itse päättää kuinka henkilökohtaisesti kirjoittaa, mistä kirjoittaa, tai kirjoittaako mitään. Tämä on vain ehdotus. :)

  Kopioin ja kommentoin tämän saman kommentin jokaiselle, jolle olen toiveen esittänyt. Asiani on kaikille sama, joten en jaksa alkaa kirjoittamaan useaan kertaan.

  Toivottavasti turhat pelot ja luulot pyyntöäni kohtaan on nyt voitettu :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos paljon tiedosta ja kiitos kommentistasi!! :) Mulla tuossa jo onkin kerrottuna meidän perheen nykyisistä jouluista, kun jouluperinteitä muilta kyselin, niin vastailin ja mietiskelin itsekin asiaa. Kyllä multa jotain kommenttia asiaan tulee, kunhan saan mietittyä asiaa riittävästi ja vanhoja kuvia jostain kaivettua! On ihan kiva pohtia lapsuuden jouluja ja mä yritän metsästää myös muutaman kuvan, josko saisin ne tänne laitettua. Skannaamalla niitä ainkin saa tänne laitettua.

  Oikein ihanaa joulun odotusta sinulle anonyymi!! :)

  VastaaPoista
 6. Eiköhän meilläkin päädytä samoihin kalentereihin kuin teillä! Siis lapset saa päättää omansa.Ja kannustan kyllä mieluumin lelu/lego kalenteriin kuin suklaakalenteriin, vaikka kyllä meillä joulukuussa joka päivä herkutellaankin! Itselleni haluan tilata Pikku Kengurun valikoimasta jonkun kauniin kuvakalenterin, paljon glitteriä ja tunnelmalline kuva on se juttu minun omassa kalenterissa :)

  Kivaa joulun odotusta sinulle. ihana blogi!

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon Nanneli!! :)
  Kyllä mä kans tykkään mieluummin tästä legokalenterista, kun karkeista. Meidän kaksi nuorinta on niin mahdottomia karkin perään, että he kyllä pitkään asiaa miettivät. Toki nuorimmainen on just päässyt legojen makuun, niin ehkä tää sit oli ihan hyvä juttu! :D Neiti kyllä kovasti on toivonut suklaakalenteriakin.. Katotaan, että pitäskö se sitten vielä kasata. Mä ite tykkään kans glitteristä ja kauniista kuvista!! Ja haaveilen sellaisen vielä jostain saavani.. ;) Täytyy joku päivä lähteä kauppoihin niitä etsimään.
  Oikein ihanaa joulunodotusta myös sinulle! :)

  VastaaPoista