tiistai 23. lokakuuta 2012

Ensi lumi

Party Liten glo-lite kynttilä on tosi kauniin näköinen, kun siihen laittaa tulen!! <3 Pientä tunnelmointia pimeän-harmaaseen päivään. Aamulla oli meillä ensimmäinen ihan ohut lumikerros maassa, mutta kyllähän sen tiesi, että se sulaa pois... Nuorimmainen oli ihan innoissaan, äiti nyt tuli Joulu!!! :D Enkä ehtinyt aamu hulinassa ottamaan edes kuvaa ja kun pääsimme takaisin kotiin, niin eihän niitä enään ollut. Mutta kylläpä tuli tosi jouluinen fiilis!!! <3 Aivan ihanaa!! Jos vaikka joku ihana päivä se lumi tulis ja ihan jäis pysyvästi maahan. Mä alan olla jo aika kyllästynyt tohon kuraan... ;) Ja hiekkaan, joka on sängyssä saakka. Mutta sitä lunta odotellessa....
Lumista tiistaita kaikille! ;)

6 kommenttia:

 1. Täälläkin jo kovasti odotellaan lunta - tosin ensin saisi tulla edes pakkasta, sitä kun ei ole täällä vielä tuntunut :) Viikon loppupuolelle ovat luvanneet Etelä-Suomeenkin kylmempiä ilmoja ja ehkä jopa lunta. Pidetään peukkuja, että koko Suomi saataisiin pian valkoisen lumen peittoon :D

  VastaaPoista
 2. Olis kyllä niin ihanaa, kun sais lunta!! <3 Lapsetkin viihtyis pihalla ihan eri tavalla, kun mitä tällä hetkellä... Toivotaan tosiaan, että joka paikkaan saataisi jo lunta!! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kynttilä. Mullakin on party liten kynttilä tilauksessa.
  Ensi lumi satoi ja suli täälläkin. Uutta lunta varmaan tulee taas pian!

  VastaaPoista
 4. Saako esittää postaustoiveen??

  Sinun joulu! Muistoja, perinteitä, aaton kulku, lemppariasiat jne. Voi olla myös useassa postauksessa aiheittain, kuvat ois myös kivoja (omat erityisesti) ja lapsuuden joulu oli tällainen!! voi sentään, höperöidyin jo. Paljon tekstiä, niitä kuvia ja voi jakaa useaan postaukseen jos siltä tuntuu :)

  VastaaPoista
 5. Taika: Party Lite kynttilät on kyllä ihania, joskus niitä raaskii ostellakin! ;) Toivotaan, että uutta lunta tulisi mahdollisimman pian!! :)

  Anonyymi: Kiitos vinkistä!! :) Tarkoitatko mun lapsuuden joulua vai omien lasten kanssa vietettyjä jouluja? Jotain kuvia mulla jossain varmaan on, mutta meillä kävi tuossa muutama vuosi sitten sellainen juttu, että yksi lapsista kaatoi Cociksen läppärin päälle ja kuvat meni siinä... :( Joitain joulukuvia mulla on kyllä jossain ja mielelläni mä tämmöisiä postauksia teenkin!! :)

  VastaaPoista
 6. Molempia, sinun lapsuus, sekä lastesi lapsuus/nykyajan joulu! Lasten joulufiilistelyjä ja odotuksia ja kaikkea kanssa :)

  Tärkeintä on teksti, kuvat on lisuke :) eli kuvattomuus ei ole este :) Kivaa että teet, täällä odotellaan sitä!

  VastaaPoista